Benzema, Ibra és De Bruyne a hét legnagyobb nevei, íme a TOTW43!

Benzema, Ibra és De Bruyne a hét legnagyobb nevei, íme a TOTW43!

Miután a spanyol élvonal is elindult egy még komolyabb Team of the Weekre lehetett számítani, legalábbis papíron, mert nem amúgy kimagaslót nem sokan nyújtottak az ibériai-félszigeten.

A kapuban nem meglepetés Mandanda személye, a Marseille hálóőre 6 védést mutatott be a Nantes ellen, így kapott gól nélkül és a 0:0-lal hozzásegítette csapatát az egy ponthoz.

Középen Ceballos és De Bruyne duója aligha vitatható. Ceballos kölcsönbe került az ágyúsokhoz a Real Madridtól, és igyekszik meghálálni a bizalmat, most két asszisztot jegyzett. De Bruyne sem örülhetett ugyan győzelemnek a Cityvel, 2:2 lett a Tottenham elleni mérkőzés végeredménye, viszont mindkét gólnál ő készített elő.

Ibrahimovic úgy játszik, mintha fénykorát élné, az előző fordulóban és most is duplázott, bár az LA Galaxy így is csak 2:2-re volt jó a Seattle ellenében. Pukki pedig parádés játéknapot zárt, 3:1-re legyőzték otthon a Norwich Cityvel a Newcastle Unitedet, úgy, hogy mindhárom találatot a finn neve mellé vésték fel. A Real Madrid kihasználta a Barcelona bukását, francia csatáruk, Benzema pedig gólt és gólpasszt ért el a Celta Vigo otthonában a 3:1-re megnyert összecsapáson.

Íme a teljes Team of the Week:

Kép

A lapokat este 7 órától lehet kinyitni a csomagokból.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!