Ezreal népszerűsége csökkent, új hős van a trónon

Ezreal népszerűsége csökkent, új hős van a trónon

Ezrealt letaszította egy lövész társa a népszerűségi lista csúcsáról, így új lövész van a trónon jelenleg.

Így a Szurdokban most is adott egy hős, akit közel annyira szeretnek a játékosok, mint amennyire sikeres a hős önmaga.
Mint ahogy azt már említettük, a szóban forgó hős egy lövész, ráadásul egy olyan lövész, aki 6300 kék esszenciáért vásárolható meg és 2018-ban került be a játékba. Egy olyan hős, akihez utoljára a 9.4-es frissítés során nyúltak hozzá, sőt, még ott is csak a boltban módosították neki az ajánlott tárgyakat. Tényleges, statisztikákat is érintő változtatásokat még tavaly, a 8.21-es frissítés során kapott. Van már ötletetek, hogy ki az a lövész aki ennyi ideje van csak a játékban és illenek rá az említett dolgok? Így van, Kai'Sa az.

Kai'Sa ugyan már jó ideje nem kapott egyéni változtatásokat, mégis a körülötte történt változtatások és a versenyeken való gyakori részvétel lehetővé tették számára, hogy az élmezőnyben tartózkodjon és kedvelt, de egyben sikeres lövés is legyen egyszerre. Bár a nagy népszerűség ára, hogy a győzelmi statisztikáját rengeteg mérkőzés befolyásolja, de ezeket leküzdve is ő a 9.16-os frissítés legnépszerűbb hőse.213144,04%-os népszerűsége már majdnem eléri a 49,87%-os győzelmi mutatóját, míg a korábbi király, Ezreal, most csak 31,66%-os népszerűséget tud felmutatni 46,72%-os győzelmi arány mellett. Az esetek 92,24%-ában Flash és Heal a választott idézői képesség hozzá, ellenben 4,13%-ban előfordul a Flash és a Teleport is. Rúnákból a Precisiont viszik több, mint 91%-ban a hősre, tárgyakban pedig 45,77%-ban a Manamune, Guinsoo és Nashor a választott kezdő hármas. Bár az emberek 21,27%-a még mindig szereti a Stormrazor, Guinsoo és Runaan kombinációt is, győzelmi aránya nem sokkal tér el a Manamune verziótól, míg annak 58,87%, ennek 58,45%, így mindkettő igazán sikeres és használható verzió.

Személyes véleményem szerint Kai'Sa jelenlegi állapotában szinte tökéletes, nem túl erős, de nem is túl gyenge hős. Ez az oka, hogy a fejlesztők sem piszkálták még statisztikai értékekben az idei szezon során. Mechanikáját el kell sajátítani, mielőtt ellenfeleket földbe tipró módon tudnánk pusztítani, de mint tudjátok a türelem, rózsát, vagy jelen esetben akár pentát is terem.

Ti szoktatok vele játszani? Ha igen, milyen gyakran?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!