Kirobbanó formába akarják hozni Annie-t

Kirobbanó formába akarják hozni Annie-t

A fejlesztők úgy döntöttek, Annie állapotán is módosítanak egy kicsit.

Csütörtök este a Riot Games egyik munkatársa, Riot Twin Enso Twitteren jelentette be a hírt, miszerint kisebb változtatásokat hoznak Annie számára. A változtatásokkal az a céljuk, hogy a burst mage verziót jobban kihozzák a karakterből és ne Tibbers irányításától függjön a dolgok nagyja. Ezáltal több lehetőséget és ügyességet is kap a harcok kezdeményezéséhez.
Két fő ponton szeretnének változtatni, az egyik ebből Tibbers, a másik pedig a Molten Shield, nézzük részleteiben, miről is beszélünk.

Az ultiján a kezdeti sebzés értéke 150/275/400-ról 160/285/410-re nő, míg a kezdeti AP ráta 65% helyett 75% lesz. Már ez is elég hirtelen változtatás, hogy amikor Tibbers a nyakunkba zuhan, mondhatni picikét többet sebez majd, mint korábban. Ellensúlyozzák azonban a másik oldalát, ugyanis Tibbers már csak akkor fut őrült medve módjára ellenfelei irányába, amikor Annie meghal, amikor elkábít egy hőst a Pyromania segítségével, akkor már nem lesz meg a megszokott maci roham.

A Molten Shield a másik kritikus pont, amin változtatni szeretnének. Szeretnének 50% bónusz mozgási sebességet adni Annie számára, ami 1,5 másodperc leforgása alatt fokozatosan csökkenne, 1,5 másodperc elteltével pedig teljesen lejárna. A sebzés ellenállás értéke 8/11/14/17/20-ra csökken 16/22/28/34/40-ről. A képesség elnyomása során nem jelenik meg Tibbersen a továbbiakban a pajzs, végezetül pedig a töltési idejét 10-ről 16 másodpercre módosítják.

Mint Annie main mondhatom, hogy igazán izgatottan várom a változtatásokat, és hogy tényleg burst mage lehessen, ha már egyszer papíron az, ahhoz szükség van ezekre a módosításokra. Persze a jelenlegi formájában is szórakoztató tud lenni a karakter, de nincs jelenleg formában.

Ti mit szóltok a módosításokhoz?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!