Hirdetés

Yassuo a 100 Thieves legújabb és egyben első LoL streamere

Új hírességgel, pontosabban streamerrel bővül a 100 Thieves csapata, aki nem más mint Yassuo.

Hirdetés

Mindenki "kedvenc" Yasuo mestere új csapatra talált a 100 Thievesben. 

Csütörtökön a 100 Thieves Twitter bejegyzésében tette közzé, hogy Moe “Yassuo” Abdalrhman csatlakozott kicsiny csapatukhoz, mint streamer és tartalom gyártó. A bejelentést követően meleg fogadtatással és kedves szavakkal üdvözölték őt a bejegyzésben: "Yassuo 2015-ben kezdte streamer pályafutását és mára az egyik legnagyobb League of Legends személyiségévé nőtte ki magát. Nagyon izgatottak vagyunk, hogy a 100 Thievesben köszönthetjük őt."

Mielőtt Yassuo a 100 Thievhez csatlakozott, 2018-ban a CLG streamere volt.

Maga a 100 Thievesnek egy igen gyorsan növekvő streamer csapata van, amibe nemrégiben jó néhányan csatlakoztak, de ezek közül Yassuo az első LoL játékos. Mindezek mellett a 100 Thievesnek több professzionális e-sport csapata is van különböző játékokban, mint a League of Legends, Call of Duty és a Fortnite.

Hogy megünnepeljék Yassuo csatlakozását, a 100 Thieves kiadott egy vicces hangvételű videóközleményt, amelyben olyan említésre méltó nevek szerepelnek mint Jack “CouRage” Dunlop, Rachel “Valkyrae” Hofsetter, Matthew “Nadeshot” Haag, and Bae “Bang” Jun-sik.

Yassuo ugyanakkor készített egy bejegyzést a 100 Thieves reddit részlegén, ahol bármilyen kérdést feltehetnek neki. Ezeket a kérdéseket az élő közvetítések során fogja megválaszolni.  

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?