Kék esszenciáért is lesz Örökkévalók

Kék esszenciáért is lesz Örökkévalók

Hamar megbukott a csak RP-ért kapható tematika, a fejlesztők változtatnak!

Az elmúlt két hetet a visszajelzések és vélemények tanulmányozásával töltötték a fejlesztők, és ezek alapján úgy döntöttek, hogy változtatnak az Örökkévalókon.

Mi is az az Örökkévalók?

"Ha lemaradtál volna a legújabb őrületről, az Örökkévalókkal hősökre lebontva teheted láthatóvá a LoL-ban elért eredményeidet, valamint az egyedi és általános játékbeli mérföldköveket. Amikor meccs közben elérsz egy mérföldkövet valamelyik Örökkévalóhoz tartozó statisztikában, az megjelenik a képernyő szélén.

Ezenkívül is vannak játékbeli extrák, például új díszítés a hős hősismereti hangulatjeléhez, az Örökkévalók listája a hős töltőképernyőn megjelenő kártyájának hátlapján, valamint a fontosabb Örökkévalóid megjelenítése az ellenfél halál utáni képernyőjén, ha te iktattad ki őt. Játékon kívül a profil Fejlődés lapján követheted nyomon az egyes Örökkévalókban elért haladást."

A fejlesztők pedig rájöttek, hogy ez így nem jó, főleg mivel a nép nem kedveli a csak RP-ért megszerezhető, egyébként helyenként limitáltnak is érezhető rendszert. Elsősorban későbbre halasztják az Örökkévalók megjelenését, hogy több módosítást hajthassanak végre. A játékosok visszajelzéseire hallgatva az alábbi változtatásokat vezetik be:

  • Csökkentik az Örökkévaló-készletek árát
  • A készleteket Egyedi és Átlagos típusokra osztják
  • Több egyedi Örökkévaló lesz hősönként
  • Az Átlagos készletek kék esszenciáért is kaphatóak lesznek az Esszenciák boltjában
  • Kedvezményes Örökkévalók-csomagokat biztosítanak azoknak, akiknek sok hősük van

Így tehát az Örökkévalók két készlettípusban lesznek elérhetők: Átlagos és Egyedi.

Az Átlagos készletekben csak a nagy átlagban használható Örökkévalók lesznek elérhetőek, mint mondjuk az elért gyilkosságok, kiiktatások, és az elpusztított tornyok, inhibitorok, a Rift Herald, a Sárkányok és a Baron Nashor. Ezek állandóan elérhetőek lesznek 225 RP-ért, sőt, évente kétszer 3500 KE-ért is, az Esszenciák boltjában. Akárcsak a chromák, a megjelenésüket követően csak hat hónap elteltével érkezhetnek meg az Esszenciák boltjába, de a megjelenés alkalmából most az összes átlagos készlet elérhető lesz, így érdemes betárazni kék esszenciából! Egy Átlagos készlet három Átlagos Örökkévalót tartalmaz egy hőshöz.

Az Egyedi készletek kifejezetten hősökre szakosodott Örökkévalókat tartalmaznak, mint a Shen-féle "Buligyilkos" és a Sylas-féle "Ne ostorozd magad". Ezek az Örökkévalók egész évben 590 RP-ért lesznek beszerezhetőek, és mindegyik készlet három Egyedi Örökkévalót tartalmaz hősönként.

Gondolkoznak a lehetőségeken, hogy milyen formában adhatnának ki több hőst is magába foglaló, kedvezményes csomagokat, de egyelőre még nem jutottak konkrét eredményre. Az új megjelenési dátumhoz közeledve újabb infókkal tudnak majd szolgálni.

Az Örökkévalók kipróbálható és tesztelhető a PBE szerveren! A fejlesztők továbbra is várják a visszajelzéseket, és továbbra is remélik, hogy őszintén megmondjuk még számukra azt is, hogy mi rosszat, mi javítandót láttunk a rendszerben. Szóval írjatok bátran továbbra is, hogy a segítségetekkel az Örökkévalók lehető legjobb verzióját hozhassák létre.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!