Mi történt eddig és mi vár még ránk a SZE E-sport Kupán?

Mi történt eddig és mi vár még ránk a SZE E-sport Kupán?

Kisebb szünet következik a SZE E-sport Kupán, de szeptember 10-11-én jön a következő selejtező!

A Széchenyi István Egyetemi E-sport Kupa (SZE E-sport Kupa) első selejtezői véget értek. A League of Lapos csapat ellentmondást nem tűrő módon gázolt át a mezőnyön, így biztosította helyét az offline döntőben, a második helyen a SZEjuani gárdája végzett. 

Nézd meg playeventz Playeventz - SZE E-Sport Kupa Augusztusi selejtező 1. nap az Esport1 Kommentátoraival. című tartalmát a twitch.tv weboldalon

A League of Lapos mérkőzéseinek hossza árulkodik arról, hogy mennyire simán nyerték meg az első kvalifikációt. 26 percnél egyik meccsük sem tartott tovább, bár ők is hibáztak, főleg a meccsek korai szakaszában. A SZEjuani csapatának a következő selejtezőn lehet javítania, ahová még mindig várják a szervezők a nevezőket. A playeventz weboldalán a nevezéssel kapcsolatban minden információt és a jelentkezési felület is megtaláljátok, érdemes felkeresni az oldalt, mivel teljesen ingyen vehettek részt a versenyen.

Szeptember 10-11-én a második selejtezőn kiderül majd, hogy ki lesz a League of Lapos ellenfele az offline döntőben, amit 2019. október 15-én, kedden rendeznek meg. Az értékes nyereményekre nem csak a legjobb csapatok pályázhatnak, hanem a playeventz közvetítéseinek nézői is. Kövessétek be a playeventz Twitch csatornáját, nézzétek a közvetítést és nyerjétek meg az értékes jutalmakat!

Nézd meg playeventz élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

A második selejtező első elődöntője szeptember 10-én 14:00-kor rajtol el, a másik ágon 18:00-kor játsszák a mérkőzést a csapatok. A selejtezője döntője szeptember 11-én 18:00-kor kezdődik, érdemes felvésni a dátumokat a naptárba!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!