Ebből a 11 kártyából állt össze a FIFA19 FUT legrosszabb csapata!

Ebből a 11 kártyából állt össze a FIFA19 FUT legrosszabb csapata!

A lapokat elnézve valóban nem szereznénk meg őket, viszont mindegyik beszkennelt arcot kapott, ami azért dicséretes.

A FIFA19-es közösségnél is a legnépszerűbb játékmód az Ultimate Team volt, és valószínűleg mindenki a legjobb játékosokra pályázott. A Team of the Season és Icon kártyák a legerősebbek általában, így ezekre pályázni érdemes lehet, de vajon mi a helyzet a másik véglettel? Összeállítottak egy 11 labdarúgóból álló csapatot, akik aligha kapnak TOTS lapot a közeljövőben, de a Weekend League hétvégéken sem hiszem, hogy találkozunk a nevükkel.

Az alábbi keret a legrosszabb a FUT-ban, de egy csavar mégis van a dologban. Mindegyiküknek szkennelt arca van ugyanis. Azért azt vegyük figyelembe, hogy egy kártyára írt értékek aligha mutatják meg egy futballista valódi tehetségét.

GK: Kendall McIntosh (Portland Timbers, 55)

Az Egyesült Államok U17 és U20-as válogatottjában is sorra helyet kapott, nagy tehetségként tartották számon, azonban a felnőtt csapatban még egyetlen egyszer sem kapott lehetőséget. McIntosh a harmadik szezonját húzta le a Portland Timbersnél, de olyan nagyon sok mérkőzésen nem lépett pályára, jobban mondva idén egyetlen egyszer sem futott ki a gyepre.

RB: Steven Sessegnon (Fulham, 57)

Ryan Sessegnonnak jól indult a karrierje, ugyanis a Championship szezon játékosának választották a Fulhamnél töltött első évében még 2017-ben. Ikertestvére Stevennek viszont már nem ment ennyire jól, ő ugyanis csak az EFL kupában kapott lehetőséget. A 71-es sebessége nem rossz, de a többi mutatója nem kevés kívánnivalót hagy maga után.

CB: Josh Pask (West Ham United, 57)

Még mindig a West Ham játékosaként szerepel a FIFA19-ben, pedig már a Coventry City alkalmazásában áll. Sosem játszott a West Ham mezében tétmeccsen, de miután a Dagenham & Redbridge and Gillinghamhez került jó pár mérkőzésen pályára lépett, mielőtt a Coventryhez került, ahol aztán újra csak maximum a padig jutott.

CB: Dara O’Shea (Exeter City, 59)

O’Shea FIFA 19-es kártyáján még szintén az előző klubja, az Exeter City van feltüntetve, ahol a 2018-19-es évadot töltötte, és 27 mérkőzésen lépett pályára. Viszont ő már a West Bromwich Albion játékosa, de a bemutatkozásra még várnia kell a bajnokságban.

LB: Will Wood (Accrington Stanley, 59)

Ő sem büszkélkedhet túl sok játékidővel, és a FIFA20-ban már a Dagenham & Redbridge égisze alatt futballozik majd. Szélső védőhöz képest gyatra mutatókkal rendelkezik.

LM: Andrew Eleftheriou (Watford, 51)

A Watfordnál kezdte meg pályafutását, de nem sikerült nagyot alkotnia és sorra kölcsönadták őt több csapatnak is, de sehol sem tudtak igazán megvetni a lábát. Most Woodhoz hasonlóan ő is a Dagenham & Redbridge-nél kötött ki.

CM: Domingos Quina (Watford, 58)

Ez nem tűnik igazságosnak, hiszen minden szinten képviselte Portugáliát eddig a 19 éves játékos. Mégis csak nyolcszor lépett pályára az előző szezonban a Premier League-ben, ez idő alatt pedig 1 gólt szerzett. A következő játékban talán több szerencséje lesz.

CAM: Jacob Maddox (Cheltenham Town, 59)

A Chelseahez is eljutott, de gyorsan kölcsönadták a kékek őt, viszont a Cheltenhamnál 38 meccsen 1 gólig jutott, ennek ellenére mégis botrányosan rossz lapot kapott az úriember.

LW: Daniel James (Swansea City, 59)

Korábban a Swansea City játékosa volt, és ő lett a nyáron a Manchester United első igazolása, és a vörösöknél jól indult a szezonja. A Chelsea ellen megnyert 4:0-ás összecsapáson ő szerezte a 4. találatot. Valószínűleg sokkal jobb kártyát kap a FIFA20-ban, de a 19-ben nagyon gyenge mutatókkal rendelkezik.

ST: Alex Jakubiak (Bristol Rovers, 57)

Azt hiszem elég, ha annyit írunk róla, hogy a 2014-es Watfordba szerződése óta 8 együttest is megjárt kölcsönben.

ST: Michael Folivi (Watford, 59)

A 21 éves játékos Jakubiak kitaposott újtán halad, ő ugyan csak 2016-ban került a Watfordhoz, de 3 év alatt három különböző csapathoz adták már kölcsönbe. Ha jobb kártyát akar a mostanitól, akkor elég néhány gólt szereznie valamelyik klubnál.

A játékosok értékeiről a galériában tájékozódhattok:

Emellett néhány szuper cserét is megneveztek a fentebb látható kezdő mellé:

  • GK: Ryan Schofield (Huddersfield Town, 56)
  • RB: Jamie Sterry (Newcastle United, 60)
  • LWB: Josh Doherty (Crawley Town, 57)
  • CDM: Liam O’Neil (Cambridge United, 60)
  • RM: Dan Kemp (West Ham United, 58)
  • ST: Ike Ugbo (Chelsea, 60)
  • ST: Dom Telford (Bury, 60)

Szerintetek van náluk rosszabb játékos?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!