Nem lesz Star Guardian Urgot, de van ár és videó az új kinézetekhez

Nem lesz Star Guardian Urgot, de van ár és videó az új kinézetekhez

A fejlesztők megerősítették, nem lesz Star Guardian Urgot, hiába is kérleljük őket.

Amióta csak kitalálták, a játékosok azóta sem bírnak leállni a kérleléssel, hogy valósuljon meg a Star Guardian Urgot hőskinézet is egyszer. Persze ez nem csak egy ilyen gyorsan lecsengő dolog a játékosok között, hanem egy elég komoly kérlelés, még pedig annyira, hogy erre már maguk a fejlesztők is válaszoltak.
Aki még esetleg nem ismerné, vagy nem látta volna a Star Guardian Urgot hőskinézetet, az mindenképpen nézze meg az alábbi videót.

Szóval mint említettük, a játékosok nem bírnak felhagyni a dologgal, mindenképpen szeretnének egy Star Guardian Urgot hőskinézetet, a fenti videó pedig ahogy láthattátok, most szeptemberben lesz 3 éves, így azóta van ez a dolog a köztudatban. A Riot válaszolt a játékosoknak az egy új hőskinézet interakcióiban. Az interakció egy rejtett utalás Urgottal, tehát más hőssel szemben nem jön elő ez a rejtett szöveg.ttrtzÍgy hát sajnos bele kell törődnünk abba, amit a Riot is mondott, hogy hagyjunk fel a Star Guaridan Urgot ötletével, mert az nem fog megvalósulni, pedig szerintem óriási bevételük lenne belőle, hisz már csak a poén kedvéért is rengetegen megvásárolnánk. Nézzük, mi az, ami van helyette az új kinézetekhez, mondjuk a pontos áruk, illetve egy bemutató videó azokról.

Star Guardian Neeko - 1350 RP

Star Guardian Neeko Prestige Edition

Megszerzésének módja még ismeretlen, de ha tippelnem kellene, 100 Tekintélypontért lesz megvásárolható, mivel Star Guardian esemény a Riot egyik munkatársa szerint nem várható. A PBE-n még nincs bent a hőskinézet, így még csak az alábbi képünk van róla.cxycxycxy

Star Guardian Rakan - 1820 RP

Star Guardian Xayah - 1820 RP

Mint azt ahogy már megszokhattuk, a szerelmesek most is kaptak egyedi interakciókat, sőt, még sajátos szövegeket is, ez utóbbit ide kattintva, míg az interakciókat az alábbi videóban tekinthetitek meg.

Star Guardian Zoe - 1350 RP

Így, hogy nem lesz Star Guardian Urgot, nektek melyik hőskinézet lesz instabuy?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.