Ez a 11 játékos volt a legnépszerűbb a FIFA19 FUT módban!

Ez a 11 játékos volt a legnépszerűbb a FIFA19 FUT módban!

Még mielőtt felkészülünk az új játékra tekintsünk vissza egy kicsit az elmúlt szezonra, viszont Ronaldo és Messi nevével egyik kártyán sem találkozunk.

Ultimate Teamben mindenki igyekszik a legjobb lapokat összegyűjteni, viszont hiába a sok profi játékos és a rengeteg verseny, annyian játszanak a játékkal és ezzel a móddal, hogy nem mindenki engedheti meg magának a legdrágább futballistákat.

Ezért is alakulhatott úgy, hogy 6 Premier League játékos került ebbe a kezdőbe. Egyrészt mert talán itt található a legtöbb jó labdarúgó, másrészt mert a legnépszerűbb bajnokságról beszélhetünk és sokszor nagyon jó áron hozzájuk lehet jutni. Az első helyre a Liverpool középpályása, a brazil Fabinho léphetett fel. Neki szavazták a legtöbb bizalmat a rajongók, míg a képzeletbeli dobogó második fokára a Chelseaben futballozó Kanté, a harmadik helyre pedig a Real Madridos Varane állhatott fel. Ő az egyetlen a LaLigából, Alex Sandro szintén egymaga képviseli a Seria A-t.

A legnagyobb meglepetés alighanem a támadósorban keresendő, ugyanis sem Messi, sem Ronaldo nem kapott helyet. Helyettük a Agüero, Neymar és Mbappé lapja került a kezdőbe a legtöbbször. A képre kattintva nézhetitek meg az összes játékost és azt, hogy mennyiszer választották őket:

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!