Hónapok óta bugos a tárgy, mégsem csinálnak vele semmit!

Hónapok óta bugos a tárgy, mégsem csinálnak vele semmit!

A Guinsoo dühpengéje alaptárgy jó pár karakter számára, mégis egyeseken hibásan működik már 7 frissítés óta!

A 9.10-es patch során a Riot szokásához hűen több dolgot átalakított, többek közt a Guinsoo's Rageblade passzívját is. Azóta a fantom találat nem minden második, hanem minden harmadik támadásra aktiválódik. Emiatt a kis változtatás miatt porszem került a gépezetbe...

Egyes hősöknél, mint Kai'Sa, Kalista, Vayne vagy Vi hibátlanul működik, de olyanok esetében, mint Master Yi, Jax vagy Neeko már nem mondható el. Itt egy videó is a felmerülő problémáról:

Nézd meg LeviathanTQ Guinsoo's Bug Demonstration - Jax and Master Yi című tartalmát a twitch.tv weboldalon

Régen Yi amint elérte a maximális hatos stacket, azután egy alaptámadás után aktiválódott a dupla vágás és így ment felváltva körbe-körbe, míg megtartotta a stackek számát. Most viszont csak háromszor ismétlődik meg, utána már 2 alaptámadás előzi meg a passzívját.

Jax kapcsán is hasonlóan működik a bug. Neki a végső képessége proccolt és váltakozott az alaptámadásokkal ilyen formában: AA (auto attack) - R (ulti) - AA - R - AA - R és így folytatódott a sorminta. A frissített dühpengével nála is korlátozódott ezen periódusok száma, mivel kettő után abbamarad. Utána már így néz ki: AA - AA - R - AA - AA -R.

Ez a hiba hatalmas sebzés kiesést okoz egyes karaktereknek, megközelítőleg 25-33%-ot. Gondolom nem kell ecsetelnem, hogy ez mennyit számíthat a csapatharcokban. A Riot Games tud a taglalt problémáról, ugyanis már a 9.12-es hibajelentésekkor Riot King Cobra jelezte a Redditen a közösségnek, hogy foglalkoznak ezzel, ennek ellenére a mai napig nem történt semmi. A már említett Redditen a LoL népes populációja már a bug okát kutatja, valamint megoldási ötletekkel állnak elő. Volt olyan, aki szerint csak a közelharci karakterek esetében nem működik rendesen, de ez Neeko miatt gyorsan megcáfolódott. Mások már reálisabb indokot találtak a malőrre: a fantom találatot nem számolja ezen hősök passzívja.

Akár ez okozza a rendellenes működést, akár más, reméljük a Riot gyorsan megtalálja rá a megoldást és orvosolja!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!