Lopakodós autó PUBG-ben, mandíner flash CS:GO-ban, valamint LoL-ban Tristana és Sejuani van terítéken!

De ez még csak a jéghegy csúcsa, egyre sokrétűbb és minden információra kiterjedő anyagok készülnek az Akadémia műhelyében. A CS:GO, LoL, Fortnite, PUBG és FIFA fanoknak érdemes követniük ezt a csatornát. 

A Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémia a helyi oktatás mellett immáron az interneten keresztül is igyekszik okítani a tanulni vágyókat. Egyrészt az is megvalósulhat, hogy streamen keresztül részt vehessünk majd az óráikon, másrészt addig is igyekeznek rövid, egy perces videókban olyan tippeket és trükköket mutatni, melyeket nem biztos, hogy mindenki ismerhet. Legyen szó kezdő vagy haladó játékosról, sohasem lehet eleget tanulni szeretett játékainkról.

Rengeteg pályán lehet hasznos gránátot dobni, Kodiak pedig arra törekszik, hogy a lehető legtöbb jó pontot megtanítsa nektek. Dust2-n B-re olyan mandíner flasht hajíthatunk be, amivel garantált frag vagy frageket gyűjthetünk, ha van ott ellenfél. Emellett kiemelez egy látványos és okos pisztoly kört, ahol a Renegades meglepte a NiP-et. Ugyanezen a vonalon segít nektek omgezjonesy is, aki PUBG-ben mutat két fontos dolgot, előbb egy lopakodó autós, majd egy molotovos trükköt oszt meg veletek.

Az előző héten több LoL lecke is érkezett, kiderül mire jó elsődlegesen Tristana, valamint Sejuani ultija, illetve a ward skinek hasznosságát is górcső alá vették a tanár urak, és még egy toron-trükk is belefért a felhozatalba.

Minden további érdekesség a Honvéd edzőinek videóiból kiderül:

Legion Lecke #173

 

Legion Lecke #174

Legion Lecke #175

Legion Lecke #176

Legion Lecke #177

Legion Lecke #178

Legion Lecke #179

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!