A hitbox még TFT-ben is elég nagy gondokat okozhat

A hitbox még TFT-ben is elég nagy gondokat okozhat

Valószínűleg mindenki volt már hasonló helyzetben, csak talán nem TFT-ben. Eladnád Kha'Zixot de Pantheont vette el a játék, maradhat?

Szinte még csak most érkezett a 9.17-es frissítés és azzal együtt jó néhány újdonság a TFT-be, de azóta okozott már néhány kellemetlenséget az új játékmód. Az egyik leginkább várt dolog a TFT frissítésben Pantheon érkezése volt, de mint megszokhattuk, semmi sem megy olyan gördülékenyen.
A frissítés és vele együtt Pantheon augusztus 27-én érkezett, hősünk Sárkány és az Őrző adottságokkal rendelkezik. Öt aranyért megvásárolható egység, aki százalékos sebzést és kábítást okoz, ráadásul nem is keveset. Összesítésben ahhoz képest, hogy most érkezett a nyilvános bétakörnyezetből, egy elég érdekes hibát is hozott magával az élő szerverekre.

Az incidens Jakub „Lothar” Szygulski csatornáján történt, aki a G2 Esports Heartstone játékosa, de előszeretettel TFT-zik is. A lengyel streamer egyértelműen a pályán lévő Kha’Zixra kattintott, de a játék úgy gondolta, hogy az alatta található Pantheont adja el, aki a gyűjteményben volt. A dolog szépséghibája, az egyértelmű hibán kívül, az az, hogy tisztán kivehető, hogy a kurzor Kha’Zixon van és az ő karaktere körvonalazódik, ergo ő a célpont. Tehát a League of Legends világában már mondhatni megszokott hitbox probléma itt is előfordul.

Lothar ezen úgy meglepődött, hogy a streamből kivágott részt lassított felvételben is újranézte és ő is értetlenül, illetve csodálkozva állt a dolog előtt. Mindenkinek azt tudjuk javasolni, hogy amíg a Riot nem erősíti meg, hogy esetleges hotfix érkezett ere a hibára, addig csak óvatosan kattintgassatok Pantheon körül a TFT játékmódban.

Ti milyen hibákkal találkoztatok már TFT-ben?

 OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!