Íme a legnépszerűbb hőskinézetek és kinézetcsaládok!

Íme a legnépszerűbb hőskinézetek és kinézetcsaládok!

Mindenkinek akad kedvenc hőskinézete, talán nem is egy. Most viszont megtudhatjátok, hogy mi szerepel a top lista élén és mik azok a kinézetcsaládok amik a legjobban elnyerték a játékosok tetszését.

A minap felröppent egy már talán sokatokban felmerülő kérdés a Kérdezz a Riottól rovatban és ez nem más, mint hogy melyik is a legnépszerűbb hőskinézet vagy kinézetcsalád.

Valószínűleg mindenki kapásból fel tudna sorolni jó néhány hőskinézetet, amivel a legtöbbet találkozik vagy amiről úgy gondolja, hogy ez vihette a pálmát a közösség tagjai között.

Az említett kérdésre pedig nem más, mint IAMCARLOS, a hőskinézetekért felelős vezető producer válaszolt. Elárulta, hogy a legnépszerűbb hőskinézet vagy kinézetcsalád megállapítása kicsit komplexebb, mintsem hasra ütve választani egy-egy kinézetet, ugyanis a "népszerűség" meghatározása összetettebb ennél. Rengeteg aspektusnak meg kell felelnie egy adott kinézetnek, mint például, hogy melyikből vették a legtöbbet, az adott kinézetet hányszor használták, hány rajongói alkotás született róla vagy épp hányan használják a fő karakterükön illetve sok egyéb szempont van, amit mind figyelembe kell venni.

A szempontok nagy részének összesítése alapján (mivel minden szempontnak nem fog megfelelni, de a legtöbbnek igen), kirajzolódik egy népszerűségi ranglista.

Így el is érkeztünk minden idők legnépszerűbb hőskinézeteihez, amik a következőek (nem sorrendben): 

  • Elementalista Lux
  • Csillagőrző Jinx 
  • PROJEKT: Vayne

Ami az idei, 2019-es szezont illeti a Kozmikus Sötétség Jhin az éllovas kinézet, valamint azt is megemlítették, hogy a Corgi Corki kinézet is meglepően jól teljesített, hisz ki ne imádta volna a cicák vs. kutyák esemény koncepcióját?

Nem maradt más, mint a legnépszerűbb kinézetcsaládok. Itt túl sok mondanivalónk nincs is, talán annyi, hogy nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy többnyire ez egybeesik a legnépszerűbb kinézetekkel is, hisz mindegyik épp tartozik egybe.

A ranglista pedig a következő:

  • K/DA (magasan az élen)
  • PROJEKT
  • Csillagőrző

A ti kedvenc hőskinézetetek is benne van toplistában vagy várat még magára?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



League of Legends - Kifejezetten sótlan változtatást kap Ornn

A hegymély lángja nem egyszer csalt már mosolyt az arcunkra vagy volt késő esti Discord kvízek alapja egyedi tárgyneveivel, de a következő frissítéssel úgy tűnik ezt is elveszi majd tőlünk a Riot.