Játssz velünk és vidd haza a neked tetsző PROJEKT kinézetet!

Játssz velünk és vidd haza a neked tetsző PROJEKT kinézetet!

Újabb nyereményjáték érkezik, ezúttal tőlünk és a GoodID jóvoltából!

A PROJEKT hőskinézetek családja mindig is egy közkedvelt kategória volt ahogy a játékosok között, úgy a mi szerkesztőségünkben is. Azon játékosok akik vettek belépőt biztos izomból farmolják a zsetonokat az Irelia megszerzésére, ellenben mi szeretnénk még ezen felül is kedveskedni nektek!

Hoztunk ugyanis 5 darab szabadon választható PROJEKT kinézetet, akik nagyon szomorúak, hogy nincsenek gazdájuk, sőt, még a kedvetekért azt is bevállalták, hogy ők bármilyen PROJEKT kinézetté válhatnak! Ha neked épp a régiek közül tetszik egy, az sem probléma!

Tehát ha szeretnél Te is csatlakozni nyereményjátékunkhoz, nincs más teendőd, mint jelentkezni a játékra az eredeti posztban. Ott találsz egy gleam.io linket, ahol minél több feladatot végeztek el, annál többször kerül be a nevetek abba a virtuális kalapba, amiből majd sorsolni fogunk gazdit a kinézeteknek.

A játékra jelentkezni augusztus 12-én 22:00-ig van lehetőség, sorsolni pedig másnap délelőtt fogunk, ahol 5 győztes lesz gazdagabb az általa kívánt PROJEKT kinézettel. A nyertesekkel e-mailben vesszük fel a kapcsolatot, így fontos, hogy olyan e-mail címet használjatok a gleam.io oldalán, amihez hozzáfértek.

Szólj a haveroknak is, hátha Ti zsebeltek be mindent!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!