Újra megnézhetjük, hogy mennyit költöttünk a játékra

Újra megnézhetjük, hogy mennyit költöttünk a játékra

Maguk a fejlesztők indítottak egy oldalt, ahol megnézhetjük mennyit költöttünk a fiókunkra.

Bizonyos esetekben elég fájdalmas látni, hogy összesen, több év leforgása alatt mennyit is költöttünk a játékra, hisz vannak olyan játékosok akik mindent megvesznek, mi megtetszik nekik, és a végén már milliós összeg szerepel a felhasználójuk adatlapján.
Persze ennek megvan a másik véglete is, hisz van olyan réteg is, aki egyáltalán nem költ és nem is hajlandó vásárolni hőskinézeteket, vagy egyéb, játékon belüli dolgokat. És mindkét oldalnak megvan a saját igaza, és ez így teljesen rendben is van.

Régebben volt harmadik felek által üzemeltetve hasonló oldal, majd azok bezártak, egy ideig pedig csak a Játékostámogatástól kérhettünk információt arról, hogy mennyit is költöttünk a felhasználónkra. Most azonban maga a Riot Games indította el az oldalt, így nem kell attól tartani, hogy bármikor elérhetetlenné válna hirtelen a játékra költött összegünk, mindig ott lesz, ha elakarunk morzsolni néhány könnycseppet a ráköltött pénz miatt.

Amennyiben szeretnétek Ti is megnézni, kattintsatok ide, majd egy bejelentkezést követően nincs más teendőtök, mint a piros, Show Me The Money gombra kattintani. Ezt követően 1-2 másodperc gondolkozás után egy kicsi, cuki, poro dizájnos panelen meg is jelenik az összes pénz, amit a fiókunkra költöttünk.qweHa esetleg több pénznemben is vásároltunk, akkor azokat külön soronként mutatja a rendszer, mindig annak saját pénznemében, melyet nekünk kell manuálisan átszámolni forintba és összeadni.

Aki ezen most furcsán néz, hogy mi a fenéért vennénk más ország pénznemében RP-t, annak eláruljuk, hogy főleg még az RP árfolyam változást megelőzően volt, hogy külföldi pénznemben több RP-t kaptunk arányosítva is pénzünkért, mint a forintért.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.

League of Legends - Hihetetlen, idén még az MSI himnuszon is spórol a Riot

A League of Legends világbajnokság himnusza minden évben hatalmas figyelemnek örvend, sokszor még a játékkal nem is játszó embereknek is felkerül a lejátszási listájára egy-egy Worlds-ös zene. Az MSI himnuszára sajnos közel sem ennyire kíváncsiak a játékosok, a Riot 2019 óta most először nem is ad ki zenét a szezonközi eseményhez.