Egy hős, akinek kitiltási aránya több, mint 65% jelenleg!

Egy hős, akinek kitiltási aránya több, mint 65% jelenleg!

Ilyen magas kitiltási aránya már rég nem volt egyetlen hősnek se!

A League of Legends világában szinte már megszokott, hogy egy hős mindig közutálat tárgya valamiért. Akár azért, mert épp erősebb, mint kellene lennie, néha azért, mert túl egyszerű vele a játék, és van még a harmadik eset is, amikor csak azért utáljuk, mert az egy Teemo vagy Yasuo.
Most ugyan nem róluk lesz szó, és hogy ők lettek példaként kiemelve se vegye senki rossz néven, ugyanis a karakter, akinek magasabb a kitiltási aránya, mint 65%, az egy támogató! Egy támogató, akihez utoljára a 9.14, előtte pedig a 9.13-as frissítés során nyúltak. Ráadásul támogató társai közül is kaptak néhányan erősítést, a legutóbbi, 9.17-es frissítés során, olyanok mint Leona és Zyra, így nem csoda, hogy ő, mint ellenük effektíven használható karakter még többet van kitiltva, mint korábban. Na sejtitek már, hogy kiről van szó? Így van, Pyke az!

Pyke toronymagasan vezeti a kitiltott hősök listáját ebben a frissítésben 66,28%-kal, utána a második Akali 48,34%-kal, míg a bronzérmet Yasuo tudhatja magáénak 46,16%-on állva. Pyke népszerűségi mutatója 13,31%-os jelenleg, így nem csoda, hogy ennyien kitiltják, hisz vagy mi hozzuk el, vagy az ellenfél, de az utóbbiban általában nincs köszönet. Ekkora népszerűség mellett 50,2%-os győzelmi rátát sikerült magának lepapíroznia, ami valljuk be, nem túl rossz ahhoz képest, hogy mennyien is játsszák.rqwTi milyen gyakran tiltjátok ki Pyke-ot?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.