G2 vs FNC: Craps, Craps, Caps, Claps, Claps

G2 vs FNC: Craps, Craps, Caps, Claps, Claps

Európa titánjai csaptak össze tegnap, hogy eldöntsék, ki is a jobb közülük!

A G2 játékosai egyénenként, de csapatként is domináltak a teljes alapszakasz során, melyet végül 15 győzelemmel és 3 verességel zártak, szorosan a nyomukban volt a Fnatic 4 vereséggel és 14 győzelemmel.
Az egész csata arról kellett volna hogy szóljon, hogy mennyire is effektív a két csapat alsó, illetve középső ösvénye. Az első két mérkőzés tökéletesen megmutatta, hogy a Fnatic készen állt testben és lélekben is arra, hogy mindkét pozícióban felülkerekedjen a G2 csapatán. A G2-nak azonban volt egy meglepetése, amit talán jobb lett volna, ha a Fnatic nem hagy számukra, az pedig maga az idő, avagy a játék kései szakasza volt, ahol néhány győztes csapatharcot követően könnyedén vették át a gyeplőt a Fnatic-tól.

A Fnatic gyönyörűen kezdett és Rekkles sok borsot tört PerkZ orra alá, nem volt igazán más dolguk, mint snowballozni és a felhalmozott aranyelőnyt felhasználva bezsebelni az első mérkőzést.

A második meccsen Wunder Shen választása okozott némi fejfájást csapata számára, hisz elég rég nem játszott a hőssel, pontosan 2017-ben vette elő utoljára, és picivel talán több kárt csinált vele, mint hasznot. A Fnatic megszerezte a második Baron Nashort egy jól kivitelezett dzsungelben zajlott harcot követően, ezután nem volt túlzottan nehéz dolguk, a középső ösvényen összegyűlve csapatként betoltak mindent egészen a Nexusig, Caps ellenállása sajnos hiábavaló volt, így növelték az előnyüket és az állást is 2-0-ra.

A harmadik játékban a Fnatic szinte zseniálisan játszotta meg a játék középső szakaszáig az egész meccset, a dzsungelre és a középső ösvényre fókuszálva. Azonban jött a kritikus pont, a late game, ahol a G2 saját dominanciáját tudta érvényesíteni, és néhány csapatharc után a kezükbe vették az irányítást, mellyel az állást is 2-1-re módosították.

Az alsó ösvényes szereplés kulcsfontosságú volt a G2 számára a negyedik és ötödik mérkőzés során, mivel Wunder Caps is hatalmas előnyre tettek szert arany tekintetében. A két játékos nagyon rugalmasan, összedolgozva játszott és több csapatharcot is sikerült eredményesen zárniuk a Fnatic-kal szemben.

A Fnatic még nem vesztett el minden lehetőséget, ugyanis most ők fognak farkasszemet nézni a Schalke csapatával szeptember 7-én. A győztest pedig a G2 várja, hogy összecsapjanak a LEC Summer 2019-es bajnoki címért, illetve egy helyért az idei VB-n.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!