Tovább késik a Star Citizen egyjátékos módjának, a Squadron 42-nek bétája

Hivatalos blogbejegyzésben közölték a nem túl örömteli hírt a fejlesztők.

A Star Citizennek garantált helye van a videojátékos történelemkönyvekben, mivel a Cloud Imperium Games játéka több fronton is egyedülálló a maga nemében. A játék fejlesztése 2011-ben kezdődött és azóta sem hagyta el az alpha verziót, miközben már több, mint 250 millió dollárt felemésztett a projekt. Ez az őrületesen nagy összeg a közösség által összedobott dollárok hatalmas kupaca, ami tovább növekszik, ahogy haladunk előre a naptárban. A napokban egy hivatalos blogbejegyezést tett közzé a Zyloh, amiben megerősítette, hogy az egyjátékos játékmód bétájára további hónapokat kell várnunk.

 

A csúszás oka, hogy megnövekedett a patchek fejlesztésének ideje. Két csapat dolgozik folyamatosan azon, hogy végre bétába léphessen a játék, de a három hónapos szakaszokat felváltották a féléves ciklusok. Ami biztosan nem változik, hogy évente négy nagy frissítést adnak majd ki a játékhoz, ami jelenleg a 3.6-os alpha verziószám alatt fut. A blogbejegyezésben természetesen elhúzták ismét a mézesmadzagot, mivel ismét megerősítették, hogy a céljuk még mindig az, hogy elkészítsék a BDSSE-t, azaz a "Best Damn Space Sim Ever"-t. Hogy ez valaha összejöhet-e, arra már nem érdemes nagyobb összeggel fogadni, azonban a jó hír, hogy hiába a rosszindulatú pletykák, a folyamatos magyarázkodások a tervezésről és fejlesztésről, a játék mögött még mindig dolgozik egy csapat, akik szeretnék, hogy még ebben az évszázadban megjelenhessen a Star Citizen.

A Squadron 42-hoz olyan sztárokat nyertek meg, mint Mark Hamill, Gary Oldman, Henry Cavill, Mark Strong, John Rhys-Davies és Gillian Anderson. Már csak a szinkronszínészek miatt érdemes bizakodni, mert ilyen impozáns listával nem gyakran találkozunk. Várhatóan 2020 júliusa és szeptembere között bocsátják útjára a Squadron 42, az egyjátékos mód bétáját.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!