Megvan mikor lehet előtölteni a FIFA20-at, idén a PS4-esek sem maradnak le róla!

Megvan mikor lehet előtölteni a FIFA20-at, idén a PS4-esek sem maradnak le róla!

A szeptember végén megjelenő új verzióra hamarabb lecsaphatnak a játékosok, ha van előfizetésük az EA Accessre, és idén először PS4-en is működik a rendszer.

Az EA Access részeként jó pár nappal a hivatalos megjelenés előtt hozzáférhetünk majd az alapjátékhoz. Lesz egy 10 órás trial verzió belőle, és az ott létrehozott mentésünket átvihetjük a teljes játékba majd. Szeptember 19-én tehát nekiveselkedhetünk majd, ha van EA Access előfizetésünk.

Ha valamelyik bónusz kiadást (Champion vagy Ultimate) rendeltük elő, akkor szeptember 24-étől már a teljes verziót nyüstölhetjük kifulladásig. Habár az EA Access eddig csak Xbox-on volt elérhető, idén már a PS4 sem marad ki a buliból, tehát a másik konzol tulajai is beruházhatnak a 4.99 dollár/hónap vagy a 29.99 dollár/év előfizetésre. Bármikor lemondható ez a szolgáltatás.

Az EA Access további 10%-os kedvezményt jelent a digitális vásárlásoknál. A PC-seknek pedig egy kicsit még jobb dolguk lesz, ők ugyanis szeptember 13-án már előtölthetik a játékot, illetve az Origin Access keretein belül, már 18-ától élvezhetik a virtuális labdarúgást.

A FIFA20 egyébként szeptember 27-én jelenik meg Xbox One és PS4, valamint PC és Nintendo Switch-re.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!