Egy rajongó hihetetlenül jó e-sport skinekkel állt elő

Egy rajongó hihetetlenül jó e-sport skinekkel állt elő

Egy lelkes rajongó egyéni e-sport kinézeteket készített, melyeket Twitteren osztott meg a nagyvilággal. Hihetetlenül jók lettek.

Sok esettel találkozhattunk amikor egy-egy lelkes rajongó, kivételesen jó és tetszetős skint készít egy játékhoz. Már-már a fejlesztők és grafikusok tehetségével vetekszik. Most sem volt ez másképp.

Nemrégiben felfigyelhettünk egy fiatalember bejegyzésére Redditen, amiben megosztotta velünk, a közösséggel a munkáit. J.Zeugnimod egy grafikus, illusztrátor és tervező egyben, így nem olyan meglepő hogyan is készített ilyen minőségi munkát.

Az augusztusi hónap egészét annak szentelte, hogy az általa is kedvelt PUBG-ba egyéni kinézeteket gyártson e-sport témában. Profi csapatok logójával és nevével ellátott fegyvereket, ejtőernyőt, sőt még járműveket is alkotott.  Ezeket elkészítésük után Twitter falán osztotta meg, majd a „munka” végeztével egy nagy közös bejegyzésbe szedte ezeket.  

Minden különálló kinézethez, megjelölte a csapatot és azok tagjait, hogy láthassák az elkészült művet. Mondanom sem kell, hogy a profik visszajelzése egyöntetűen pozitív volt és sokak a megvalósítását szeretnék. Olyan neves csapatok kaptak kinézeteket mint a Team Liquid, Team SoloMid vagy a G2 Esports. Összesen 18 skint kaptunk tőle, melyek között 2 jármű, egy ejtőernyő és 15 fegyver változat szerepel. Az egyik fegyver kinézete pedig különleges, téli kiadású. 

Az összes kinézetet megtekinthetitek a galériában, csak kattintsatok az alábbi képre!

Az biztos, hogy remek lenne viszont látni ezeket a játékban, illetve kompetitív körökben. Egyetlen hátulütője talán a kiegészítő skineknek van, hiszen egy logóval ellátott ejtőernyő vagy kocsi lebuktathatja a csapatot. Ez a profi szcénában igencsak negatív tényező lenne számukra. Mint olyan, nézői módban láthatóvá tehetnék, így akik nyomon követik a meccset azok láthatnák a skineket, de aki az élő meccsben van nem.

Mindenesetre reméljük, hogy még több ilyen minőségi és kreatív munkával találkozunk a jövőben és csak biztatni tudunk mindenkit, hogy akinek van egy jó ötlete, az valósítsa is meg és ossza meg a közösséggel.

MOND EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Galéria

Kövess Minket!