Felfedték Zidane és még néhány új Ikon valódi Ratingjét!

Felfedték Zidane és még néhány új Ikon valódi Ratingjét!

A FIFA20 megjelenése ebben a hónapban esedékes és bizony az Ultimate módban az új Ikonok kiléte az egyik legizgalmasabb része a játéknak. Most néhány kártya pontos értékét is megtudtuk.

A szeptember végén megjelenő új FIFA játék, ha nem is forradalmasítja majd a virtuális labdarúgás műfaját, mégis hoz magával pár újdonságot. Az Ultimate Team szerelmesei pedig nagy örömmel vehetik tudomásul, hogy az EA Sports az Ikonok listáját további nagy nevekkel bővíti ebben az esztendőben.

Elsőként a borítóra (Ultimate Edition) felkerült francia, a Real Madrid jelenlegi vezetőedzője, Zinedine Zidane három Ikon lapjának a pontos értékeit is bemutatták. Az ő technikája és tehetsége azt hiszem örökre beírta magát a futball történelem könyvébe, de ha ez nem lenne elég, akkor a 98-as vb döntőben szerzett két gólja, valamint az ugyancsak aranyat jelentő félfordulatos találata a 2002-es Bajnokok Ligája fináléban alighanem eloszlat mindenféle kétséget. Rajta kívül a Barcelona meghatározó középpályása, és a katalánokkal játékosként 16 kupát nyerő Pep Guardiola, a nemrég visszavonult Michael Essien, az olaszok egyik legjobb jobb szélsője, aki egyben világbajnok is, Gianluca Zambrotta is helyet kapott a mostani válogatásban. Rajtuk kívül viszont pár olyan név ebben a felsorolásban, akiket talán kevesebben ismernek.

Kenny Dalglish: A Liverpool és a Celtic egyik legnagyobb alakja. 13 évet töltött a vörösöknél, és King Kennynek becézték, ami nem csoda, hiszen 8 bajnoki címhez és 3 európai kupagyőzelemhez segítette hozzá csapatát.

Barnes: A Watford és a Liverpool nagyszerű játékosa volt, előbbi klubnál több, mint 200, míg a vörösöknél 300-nál is több mérkőzést játszott. 1987-88-ban az év labdarúgójának választották, valamint 2006-ban a Liverpool szurkolók a klub minden idők 5. legjobbjának szavazták meg.

Rush: A legtöbb mérkőzését ő is a Liverpool színeiben játszotta le, szám szerint 660-at. Ő a klub gólrekordere, a maga 346 találatával.

Sánchez: A Real Madrid korábbi legendás támadója. 2004-ben a FIFA a még élő minden idők top 100-as listájára került fel a neve. A LaLiga negyedik legtöbb gólt jegyző futballistája jelenleg is. Az Atletico Madridban 111 mérkőzés alatt 54, míg a Real Madrid színeiben 207 meccs alatt 164 gólig jutott csak, hogy a legfontosabb állomásokat említsem.

Garrincha: 1953-ban csatlakozott a Botafogohoz, majd villámgyorsan nevet szerzett magának, miután a debütáló mérkőzésén a Bonsucesso ellen mesterhármast ért el. Bár számtalan európai sztárcsapat csábította, 13 évet húzott le a Botafogonál, és 1958 után 62-ben is világbajnoki aranyéremig jutott Brazíliával. A nemzeti csapat sosem veszített mérkőzést, ha ő és Pelé kezdő volt.

Carlos Alberto Torres: Az egyik legjobb brazil védő volt hazája történelmében. A Fluminensenél kezdte meg karrierjét, ahol parádés technikájáról vált híressé, majd 3 év után a Santoshoz igazolt. Ekkortájt lett a brazil válogatott csapatkapitánya, 1970-ben ő is magasba emelhette a vb trófeát, miután a döntőben az egyik legcsodálatosabb találatot szerezte.


Kattints a képre a galériáért!

Nektek elfogadhatóak az értékek? A FIFA20 szeptember 27-én jelenik meg PC-re, PS4 és Xbox One, valamint Nintendo Switch konzolokra.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!