Jótékonysági 1v1 verseny a One Piece eSports csapatától!

Jótékonysági 1v1 verseny a One Piece eSports csapatától!

Még nevezhettek az első One Pieces jótékonysági 1v1 versenyre!

Első jótékonysági League of Legends 1v1 verseny élő közvetítésével készül szombatra a One Piece eSports csapata, akik meghívott vendégekkel együtt segítenek az ASKA Alapítványnak!

Stream és időpont

A jótékonysági adást a Málna-stream jóvoltából, a One Piece eSports Twitch csatornáján követhetitek szeptember 7-én, 14:00-s kezdéssel. Nevezők számától függően akár estig is eltarthat a közvetítés, ami alatt lehetőség lesz támogatni az Alpha Segítő Kéz Állatkórházi Alapítványt.

Kik ellen küzdhetsz meg?

Nem csak a One Piece eSports játékosai csatlakoznak az 1v1 csatákhoz, hanem ott lesz AnniewherePaksai "Paresz" BálintBékéscsabai E-Sport EgyesületGrim RavensAfterglow Esports Egyesület, WiLD Multigaming és Chioo is. 

Nevezés

Ha érzed magadban az erőt és szeretnél megküzdeni az Ordító Szakadékban a magyar LoL közösség népszerű játékosaival, akkor irány a Battlefy, ahol pár kattintással jelezheted részvételi szándékod.

Kommentátorok

Természetesen az elmaradhatatlan szakértelem sem hiányozhat a charity versenyről. Az elődöntőt és a döntőt a Grim Ravens edzője noizR és Mentsvar tolmácsolásában nézhetitek és hallgathatjátok.

A One Piece eSports kezdeményezése példaértékű és az ASKA csak az első olyan szervezet, akiknek segíteni szeretnének a LoL-os közösség bevonásával. Szeretnék, ha minden hónapban megismételhetnék a most szombatihoz hasonló jótékonysági akciót, de ehhez rátok is szükség van. Nevezzetek, küzdjetek, érezzétek jól magatokat játékosként és nézőként. Ha lehetőségetek van, akkor támogassátok a csatornát, mivel minden egyes forintnak megvan a helye!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!