Így ne utánozd a hősöket otthon!

Így csinálhatsz egyszerűen viccet a hősökből!

JKMercury neve nem sokak számára ismerős, tavaly szeptemberig nekem sem volt az. Azonban akkor olyat csinált, amire előtte még nem igazánuk láttunk példát: egy teljes animált VB videót legyártott a saját eszközeivel házilag, minimális költségvetés és maximális kreativitás mellett.
Mindannyian láttuk már legalább egyszer az első hivatalos VB videoklippet, a 2014-ben alkotott Warriors-t, melynek előadója az Imagine Dragons volt és azt élőben is előadták a döntő napján. Megkésve kicsit de egy női rajongó megalkotta ennek az otthoni változatát.

Most azonban JKMercury megalkotott egy szintén házi videót, melynek hősöket próbál utánozni, minél hitelesebben. Ha van rá lehetőségetek, takarjátok ki a videó bal felét, ugyanis a videóban végig ott van, hogy melyik hőst utánozza, és próbáljátok meg magatoktól kitalálni, hogy vajon kiről is van szó! Persze enélkül is érdemes megtekinteni a videót és összehasonlítani az alkotóban és a megjelenő hősben lévő hasonlóságokat, már ha van elég fantáziátok hozzá.

Mindenesetre van egy sejtésünk, hogy ehhez a videóhoz nagyon unatkoznia kellett az alkotónak, hogy létrejöjjön, de azért mosolyt csalt az arcunkra. Ilyen élethű Vel'Koz ultit ugyanis még nem láttunk!

Na, letakartátok a monitort? Ha igen, hányat tudtatok eltalálni?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!