Rendkívül érdekes buffok érkeznek a TFT módba

Erősítenek néhány hőst és adottságot a PBE 9.18-as TFT frissítésében, az erősítések mellett azonban gyengítések is érkeznek.

Néhány karakter egész jó erősítést, mások magukhoz képest komoly gyengítéseket kaptak. Nézzük, miről is van szó pontosabban. Ne feledjük, hogy ezek a változások csak a tesztszerveren elérhetőek és korántsem biztos, hogy az élő szerverekre is bekerülnek majd.
A lovagok fénylő páncélja még ragyogóbb lesz, köszönhetően erősítésüknek ami által a 4 -es bónusz 30-ról 35-re, míg a 6-os extra 55-ről 65-re nőtt. Összességében nem tűnik soknak, de a Nemesek gyengítése után, talán ez a kaszt a legéletképesebb a Démonok ellen.

Twisted Fate kék kártyája kékebb lesz mint valaha, ugyanis masszív erősítést kap. Ennek nem csak ő, de a mellette elhelyezett manára éhező Varázsló és Alakváltó karakterek is legalább annyira örülnek majd. A kék kártyája által töltött mana 20-ról 30-ra nőtt az első szinten, 35-ről 50-re a második szinten, végezetül pedig van egy hatalmas ugrás a harmadik szinten, ahol 50-ről 70-re nőtt a kapott mana értéke.

Akali sebzése eléggé elenyésző, figyelembe véve, hogy egy 4 csillagos karakter, akit elég nehéz nagyobb szintre fejleszteni, így talán nem meglepő, hogy erősítést kap. Képessége első szintjén a sebzés 150-ről 200-ra nőtt, a második szinten 275-ről 350-re, majd a harmadik szinten 400-ról 500-ra emelkedett. Természetesen egy erőteljes nindzsa kompozíciót elérni nem könnyű, főleg ha ezeket nagyobb szintre szeretnénk fejleszteni őket. Mindenesetre megfontolandó a választásuk az erősítések fényében.

A Démonok mondhatni a jelenlegi frissítés királyai és királynői. Éppen ezért nem meglepő, hogy Evelynnt gyengül, nem is kicsit. Sokan találkozhattatok már hyper carry Evelynnel akin volt egy Hextech, egy Dragon’s Claw és egy Thornmail, aztán sok sikert a megöléséhez, bár szerintünk hamarabb sikerül neki kivégeznie minket. Pont ezért gyengült a képességének a szorzó küszöbét 65%-ról 55%-ra. Reméljük elegendő lesz a gyengítés.

Aniviát is megpiszkálták, miszerint a képességének időtartama 8 másodpercről 6-ra csökkent, ugyanakkor a maximáls sebzése megnőtt 800-ra első, 1,100-ra második és 1,400-ra harmadik szinten.

Ti mit szóltok a változtatásokhoz?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 
 

Kövess Minket!