Sokadik hete már, hogy rossz a hangcsevegés. Ez hallatlan!

Sokadik hete már, hogy rossz a hangcsevegés. Ez hallatlan!

Immár jó ideje problémás a hangcsevegésre való csatlakozás. Mikor érkezik a javítás?

Vannak akik szeretik, mások egyenesen utálják. Ez a játékon belüli hangcsevegés funkció, ami az utóbbi időben nem mindenkinél működik megfelelően.
A legtöbben, mint jómagam is, általában külön erre fejlesztett szoftvert használnak. Ámde gondoljunk azokra is, akik például nem tudnak a LoL mellett más programot futtatni a számítógépük teljesítménye miatt vagy mert éppen internet kávézóból, esetlegesen egy gamer bárból játszanak ahol nincs telepítve és nem is lehetséges más programot telepíteni az alapból feltelepítetteken kívül. Mindezek mellett nem kevés ideig rágta a közösség a Riot fülét, hogy készítsenek egy hasonló funkciót számunkra.

Idővel el is készült, egészen pontosan 2018 márciusában került be az élő szerverre. Hátránya vagy előnye, ezt döntse el mindenki maga, az az, hogy csak a premade csapatunkkal tudunk kommunikálni, ergo egyéni rangsorolt meccsen a csapat különböző tagjainak nincs közös szoba. Erről is rengeteg megosztó bejegyzés született és a jelen napig sokan várják ezt a lehetőséget, ami igencsak megkönnyítené a játékot sok esetben.

Az utóbbi időben azonban érdekes hibával találhatjuk szembe magunkat ha a hangcsevegésre akarunk csatlakozni. Az ugyanis el-elcsúszkál ezzel kissé megnehezítve a csatlakozást, már ha rá tudunk kattintani. 

Érdekes, hogy a legutóbbi frissítés során érkezett néhány újítás a kliensbe, lásd Gyűjtemények fül megújulása az érkező Örökkévalók végett.  Lehetséges, hogy a hiba pont valamelyik korábbi frissítésnek köszönhető, hisz mindegyik legalább annyi hibát hoz magával, mint újdonságot. Valószínűleg ez egy előre nem látott hiba volt, hanem porszem került a gépezetbe. Türelmesen várjuk, hogy a Riot tegyen valamit az ügy érdekében és javítsa a hibát, hisz nem beszélhetünk egy bődületes problémáról, de annál zavaróbb. Persze őrületes kattintgatások sorozatával ha szerencsénk van egyszer csak bedobja és felcsatlakoztat a rendszerre.

Mindent összevetve, lassan elérkezünk a játék tizedik születésnapjához, amire izgatottan várunk. Főleg azt várja a teljes közösség, hogy mivel rukkol elő a Riot Games a jubileumi eseményre. Talán egy új klienssel, de már az se lenne rossz ha csak egy működőképes verziót kapnánk a jelenlegiből.

Ti tapasztaltatok kliensbeli hibákat az utóbbi időben?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!