S04 vs Fnatic: erődemonstráció és tisztes helytállás

A Schalke04 és a Fnatic összecsapásán a tét hatalmas volt, a győztes a G2 ellen küzdhet a LEC Summer Split 2019-es döntőjében.

Már csak egy mérkőzés van hátra a 2019-es LEC Summer Splitből, de mielőtt ma este összecsapna a G2 és ellenfele a döntőben, nézzük meg, hogy mit hozott a tegnapi S04 vs Fnatic alsó ági döntő. Mindkét csapat megérdemelten jutott a legjobb három közé, azonban az egyikük elbúcsúzott a nyári szezon további küzdelmeitől. Összefoglaltuk a párharcot!

A Fnatic bosszús lehet, mivel a kezében volt, hogy "hazaküldje" 3-1-gyel a G2 csapatát, amíg a S04 köszönte szépen a lehetőséget és előbb a Vitalityt múlta felül 3-1-re, majd nem sok esélyt adott az újonc Rogue-nak. Larssenék is mindössze csak egy győzelemre voltak képesek Upseték ellen, így jöhetett az alsó ági döntő, ahol a fogadóirodáknál és papíron egyértelműen a Fnatic volt az esélyesebb. Ennek fényében nem volt meglepetés, hogy rögtön az első mérkőzésen magához ragadta az irányítást az első szezon világbajnoka. Trick mindent megpróbált, de úgy nem lehet mérkőzést nyerni, hogy az összesen megszerzett 5 gyilkosságból, mind az 5 a dzsungelesénél landol. Nagyon sima sikerrel nyitott a Fnatic és nagyon úgy tűnt, hogy könnyed 3-0-val lezavarják az összecsapást.

A második meccsen óriási fiesztát láthattunk a 3. percben, amiből két gyilkossággal távozott Broxah, ezzel megalapozta csapata sikerét. A Schalke04 mindent megtett, hogy kiegyenlítse a Bo5-ös szériát, de végig az eredmény után szaladtak a meccsen. Volt egy pillanat, amikor gyilkosságokban átvették a vezetést, de a Fnatic összeszedte magát és folyamatosan rossz harcokba kényszerítette Upsetéket. Abbedagge Aatroxa sokat ölt, de nagyon sokszor meg is halt, amíg topról nem érkezett érdemi segítség Odoamne Rumble-jétől. Trick ismét nagyot játszott, de a győzelmet nem vehette el senki a Broxah és Nemesis vezette csapattól. A harmadik mérkőzés ismét gyors killekkel indult, amik újfent a Fnaticnál landoltak. Az elveszített early game megbosszulta magát és hiába bízhattak a dupla ADC összeállításban a S04 rajongói, akkora hátrányba került csapatuk, hogy hiába lépték át a 35 perces határt, már mindegy volt számukra. Hylissang Pyke-kal még egy triplát is odapakolt a végén, ezzel a Fnatic 3-0-ra behúzta az összecsapást.

Ma délután 17:00-tól üljetek a képernyők elé, mert következik a Fnatic vs G2 saga újabb felvonása. Papíron képes arra a Fnatic, hogy meglepje Capséket, de eddig nem sikerült nekik egy meccsnél tovább tartó párharcot nyerniük. A S04 ellen megmutatták, hogy mire képesek, de a G2 sokkal nagyobb falat lesz számukra. Ti mit vártok a LEC Summer Split döntőjében? A G2 folytatja a 2019-es sikerszériáját, vagy a Fnatic lehet az első idén, aki megállítja Perkzéket?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!