Új tárgy és rengeteg módosítás várhat ránk a 9.18-as TFT patchben!

Továbbra is gőzerővel dolgozik a Riot, hogy a TFT teljes értékű játékká nőhesse ki magát. 

Folyamatosan érkeznek majd az új tárgyak a Teamfight Tactics játékmódhoz, ha hihetünk a pletykáknak. Riot Mort a Twitteren osztotta meg a várható változtatásokat, amikre már csak három napot kell várnunk, ugyanis a 9.18-as frissítés szeptember 11-én élesedik a hivatalos szervereken. Mutatjuk mi vár ránk TFT fronton!

A buffokon, nerfeken és bugfixeken kívül a legnagyobb újdonság a Neeko's Help érkezése. Ez egy olyan consumable tárgy lesz, ami egyszer lesz felhasználható, utána eltűnik. Miután ráraktuk egy hősre, a benchünkre, vagy ha ott nincs, akkor a pályára odakerül a hős 1 csillagos másolata. Azért van erre a furcsa tárgyra szükség, mivel egyre több és több hős érkezik a TFT-be, vagyis sokkal nehezebb megtalálni a megfelelő darabkákat, hogy használható összeállításunk és erős hőseik legyenek. Egyelőre csak ezt a tárgyat emelik be a játékba, de több terv is készülőben van. A Sparring Gloves a Quicksilver Slashhez hasonló képességgel rendelkezik majd, a Hand of Justice plusz sebzést, vagy életerő-visszatöltést ad a viselőjének, a Repeating Crossbow hatásai átkerülnek egy másik hősünkre, ha az eredeti viselője meghal. Hogy ezek az új tárgyak pontosan mikor érkeznek, azt nem tudni, egyelőre be kell érnünk a Neeko's Helppel.

Az új tárgy mellett rengeteg buff és nerf is várható, amik nem csak hősöket, hanem traiteket is érintenek majd. Továbbá a még mindig gyenge Locketet és Sword Breakert erősítik a fejlesztők, miközben igyekeznek a Hush és Luden's hibáit eltüntetni. Az egész frissítést megkoronázza majd a Loot Distribution új rendszere, aminek köszönhetően sokkal kiegyensúlyozottabbak lehetnek majd a meccsek és kevesebb múlik majd azon, hogy kinél lesz ott már Stage 1-ben a két Statikk Shiv és a Luden's Echo. Egyelőre mindegyik változás még kísérleti szakaszban van, de az esetek legnagyobb hányadában pontosan ezeket kapjuk majd, ha élesedik a végleges patch.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!