A bunker trailer véletlenül elárulhatta Sterling és Lingard értékeit

A bunker trailer véletlenül elárulhatta Sterling és Lingard értékeit

A szemfülesek kiszúrták a videóban, amint a két játékos arcképével ellátott kártyák feltűnnek, viszont a 19-hez képest olyan sok változás nem történt.

A korábban bemutatott elképesztően hypeosra sikeredett trailer egy bunkerről szól, ahol az EA Sports igyekszik a lehető legpontosabban kiszámítani a játékosok FIFA-ban látott értékeit. Különböző feladatokat elvégezve tudják meghatározni a legfontosabb mutatóikat, mint a lövés, sebesség, cselezés, labdakezelés és sok más egyéb.

Két játékos arca viszont kártyákon tűnt fel és azt is meg lehet pillantani, hogy fix számokat kaptak, ez pedig arra enged következtetni, hogy az angol duó ezekkel a lapokkal startol a FIFA20-ban. A beharangozó egyébként arra szolgált, hogy felhívja a figyelmet a szeptember 9-én, hétfőn érkező Rating Reveal eseményre. Ekkor mutatják meg a nagyközönségnek a Top 100 futballista értékeit és azt is megtudjuk ki lesz a FIFA20 legjobb játékosa. Ha csak a hype részét nézzük a dolognak, akkor biztosan nem véletlenül került bele ez a két úriember ilyen formán a trailerbe, hiszen a Premier League közel áll a kiadó szívéhez.

Sterling és Lingard lapja a következő:

A képre kattintva megtekinthetitek a galériát, amelybe a FIFA19-es kártyáikat is belepakoltuk az összehasonlítás kedvéért. Sterling egy kevés boostnak örülhet, viszont Lingard úgy tűnik nagyjából ugyanolyan marad, mint volt az előző részben.

Nektek mi a véleményetek?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!