Már nem CR7-é a legjobb lap, megérkezett a FIFA20 Top 100 kártyáinak Ratingje!

Már nem CR7-é a legjobb lap, megérkezett a FIFA20 Top 100 kártyáinak Ratingje!

Néhány oldalon már szivárogtattak különböző lapokat, viszont a visszaszámláló lejárta után most már hivatalos, megvan a FIFA20 legjobb 100 játékosának értéke.

Tavaly Cristiano Ronaldoé lett a dicsőség, ő érdemelte ki a legnagyobb induló Ratinget a FIFA19-ben, ha az Ikonokat nem számítjuk természetesen. Aztán történt egy kellemetlen szexuális zaklatásos botrány körülötte és az EA Sports tulajdonképpen szerződést bontott vele, de még a játék boítójáról is lekerült. Leo Messivel pedig évek óta ádáz harcot vív a világ legjobb játékosa címéért, és nincs ez másként a virtuális térben sem.

Idén letaszította a trón legfelső fokáról a portugált és átvette a képzeletbeli koronát. Kapott egy 94-es OVR ratinget, míg legnagyobb riválisa 93-mal kell, hogy bérje. A dobogó legalsóbb fokát a brazil csillag Neymar csípte meg. Rajtuk kívül az első tízben még olyan futballisták vannak, mint a kapus Oblak, ezzel ő lett a játék legjobbja ezen a poszton. CR7 egyébként passzolásban javult egyet a 19-hez képest, viszont Dribblingben és Physical mutatókban ugyanennyit romlott. Messi pedig hiába kapott 94-et összesítettben, fizikálisan 5-öt visszaesett, de romlott a sebessége, viszont sokat javult a passzolási képessége.

Íme a FIFA20 100 legerősebb lapja - mármint kezdéskor:

zlat











MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!