Hirdetés

Íme a 3 leggyakrabban épített tárgy Teamfight Tactics módban

Huzsi | 19/09/10 08:50
Cikk mentése

A fejlesztők elárulták, melyik 3 tárgyat is építjük a leggyakrabban TFT játékmódban.

Hirdetés

A Teamfight Tactics, avagy magyar nevén a Taktikus Csapatharc, mint derült égből villámcsapás érkezett, és legalább ekkora hype volt körülötte az indulása során, mely azóta természetesen már alább hagyott.
A játékmód még béta fázisban van, ennek is köszönhető, hogy mostanság ilyen alacsony az érdeklődés körülötte, hiszen egy nagyon fontos opció még nem elérhető: a spectator mode. Így pedig nagyon nehéz versenyeket szervezni rá és népszerűsíteni a játékmódot.

Mindettől független a fejlesztők gőzerővel dolgoznak a játékmód fejlesztésén, a match history és a spectator mode érkezésén is, addig azonban olyan érdekességeknek lehetünk szemtanúi, hogy magasabb és alacsonyabb divíziókban melyik 3 tárgyat építik a leggyakrabban a játékosok.

Nézzük először mit építenek az alacsonyabb MMR-el rendelkező játékosok.

 1. Guinsoo dühpengéje - Viselőjének az alaptámadások +5% bónusz támadási sebességet biztosítanak a harc végéig. A hatás korlátlanul halmozható.
 2. A Vérszomjas - Viselője alaptámadásai az okozott sebzés 33%-át életerőként töltik vissza neki.
 3. Shojin lándzsája - Viselőjének alaptámadásai a varázslata elsütése után visszatöltik a maximális mana 15%-át.

Velük ellentétben a magasabb MMR-el rendelkező játékosok az alábbi tárgyakat építik:

 1. Guinsoo dühpengéje - Viselőjének az alaptámadások +5% bónusz támadási sebességet biztosítanak a harc végéig. A hatás korlátlanul halmozható.
 2. Őrangyal - Ha a viselője meghal, eltávolít róla minden negatív hatást, és 2 másodperc késleltetéssel legfeljebb 500 életerővel feltámasztja. A hatás harconként egyszer aktiválódik.
 3. Morellonomikon - Amikor a viselője sebzést okoz a varázslatával, lángba borítja a célpontot, amely 10.0 másodperc alatt a maximális életerejének 20.0%-ával egyenlő tényleges sebzést szenved el és ez idő alatt nem gyógyulhat.

Ti mit szoktatok építeni hőseitekre? Van valamilyen bevált taktikátok amitől nem vagytok hajlandóak megválni?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Hirdetés
1 db hozzászólás
 • Tundererdo 4 hónapja
  Jó nagy ***ség amúgy, kb hetente változik a legerősebb tárgyak lista. Mindhárom tárgy B listás vagy rosszabb volt bár most lehet megint előjönnek. Az viszont szinte biztos hogy a rapid folyamat S tier item. Nyilván persze a legerősebb a természet ereje de az elég ritka. Akárhogy is, ne tessék bedőlni a cikknek és akit jobban érdekel nézzen inkább utánna mi most a legjobb.
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?