Íme az idei Championship, és még 5 új kinézet

Íme az idei Championship, és még 5 új kinézet

A fejlesztők kitettek magukért, 6 új kinézet érkezik a 9.19-es frissítés során!

A 9.19-es frissítés a nagy VB-frissítés, amire a fejlesztők szeretnének mindent rendben találni és a játék stabilitását a lehető legmegfelelőbb módon biztosítani.
Ez természetesen nem jelenti azt, hogy új kinézetekkel nem bombázhatnák a játékosokat, és jó szokásukhoz híven most is 6 új kinézet vár majd ránk!

Hextech Amumu

Elsősorban itt van nekünk a legújabb Hextech kinézet, amit most Amumu kap, hátha ettől több barátja lesz majd. A kinézet a megszokott módon 10 Drágakőért váltható ki, vagy nagyon nagy szerencsével kinyitható ládából is.

Majestic Empress Morgana

A még 2009. február 21-én érkezett hős idén ünnepli a játékban töltött tizedik születésnapját, és az eddigi 8 kinézete mellé most megkapja a kilencediket is. A hőskinézet ára 1350 RP lesz, megközelítőleg szeptember 27-én már megvásárolható lesz a boltokban.

Splendid Staff Nami

Nami már kicsit később érkezett, mint Morgana, ő ugyanis idén decemberben lesz 7 éves. Mindezek ellenére nem panaszkodhat, hisz már eddig is 6 kinézettel rendelkezett, most pedig kap egy hetediket is a fejlesztők jóvoltából. A hőskinézet ára 1350 RP lesz, megközelítőleg szeptember 27-én már megvásárolható lesz a boltokban.

Valiant Sword Riven

A Riven mainek most csorgathatják nyálukat duplán is, ugyanis a 2011. szeptember 14-én érkezett hős is kap egy új kinézetet a jelenlegi 9 mellé, a tizedik kinézete pedig valami eszméletlen jól néz ki. A hőskinézet ára szintén 1350 RP lesz, megközelítőleg szeptember 27-én már megvásárolható lesz a boltokban.

Valiant Sword Riven Prestige Edition

És Riven nem csak a tizediket, hanem egyből megkapta a tizenegyedik hőskinézetét is, mely természetesen egy Prestige kiadás. Megszerzésének lehetősége még nem ismert, de abból kiindulva, hogy a vb-frissítéssel együtt érkezik, és a következő eseményt a vb idejére ígérték a fejlesztők, lenne egy erős tippem, hogy egy 1650 RP-s belépőt kell hozzá megvásárolni és jó pár játékórát a játékban tölteni ahhoz, hogy valamennyi zsetonért kivehessük majd. Egyelőre még videó nincs róla, így az alábbi két képpel kell beérnünk addig is.

Championship Ryze

Az idei év Championship kinézetét az átdolgozások koronázatlan királya kapja, Ryze. Bár szerintünk ő maga sem tudja, hogy hányszor dolgozták már át, de a kompetitív szférában most elég jól muzsikál a karakter, az meg hogy soloQ-ban milyen, most egy másik kérdés. A hőskinézet ára szintén 1350 RP lesz, megközelítőleg szeptember 27-én már megvásárolható lesz a boltokban. A kinézet nem összekeverendő a szezon rangsorolt jutalmáért járó Victorious skinekkel!

Nektek melyik kinézet tetszik? Na és melyik lesz instabuy?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!