Kiderült, ki lesz a TFT 57. hőse!

Kiderült, ki lesz a TFT 57. hőse!

A Teamfight Tactics következő hőse egy Void hős lesz, aki Ranger és Assassin adottságokkal rendelkezik, ráadásul 5 aranyba fog kerülni.

Még csak most érkezett meg a 9.18-as frissítés, ám a fejlesztők máris gőzerővel dolgoznak azon, hogy a soron következő újítások között a 9.19 során a Teamfight Tactics újabb hőssel bővüljön, aki nem más, mint Kai'Sa! A játékmód alapvetően 50 hőssel indult, majd csatlakozott hozzájuk Twisted Fate, illetve a 9.16 során még Jinx, Vi, Jayce és Camille is, az újdonsült Hextech adottsággal együtt, majd megérkezett 56. hősként az átdolgozott Pantheon is.
Na de térjünk is vissza az 57. hőshöz, aki nem más, mint Kai'Sa! A Void, Assassin és Ranger lehetőségek miatt új kompozíciók tárháza nyílik majd meg a játékosok előtt. Ő lehet majd a carry a Ranger és Brawler buildekben, vagy egy biztonságosabb Assassin, míg a 9-et próbáljuk belőlük kirakni.ewdqKai'Sa alap fizikai sebzése ugyan alacsony, de a legnagyobb alap támadási sebességgel rendelkezik a játékmódban. Tökéletes hős a Guinsoo stackelésére, ami mellé érdemes minél hamarabb beszerezni majd a Stattik Shivet is.

A fejlesztők hozzányúltak a Voidokhoz is TFT módban. Új effektként érkezik a módosítás, miszerint az alaptámadások és képességek az Üresség egységektől tényleges sebzést okoznak. 2 egységnél egy véletlenszerű Void hős, négy egységnél pedig az összes Void hős alkalmazza majd a hatást.321Kai'Sa és a Void változtatások is a 9.19-es frissítéssel várhatóak, szeptember 25-én.

Ti várjátok már az új hőst?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!