Kapusé lesz a legjobb magyar lap a FIFA-sorozatban!

Speciális kártyákat figyelmen kívül hagyva, Gulácsi Péter kapja a FIFA játék legnagyobb értékű lapját a magyar játékosok közül, és nem is kevéssel hagyta maga mögött az eddigi lista elsőt.

A FIFA-sorozatban Gulácsi Péter neve először a FIFA17-ben jelent meg, és rögtön az első lapja egy 73-as ezüst lett. Aztán a 18-tól kezdve már ő birtokolta a legnagyobb Rating-et a magyarok között (79). A legújabb epizódban viszont erre rátettek még egy lapáttal az EA Sportsnál, 85-ös OVR Ratinggel áldották meg az RB Leipzig hálóőrének kártyáját.

Persze ezek az értékek a megjelenés napjáig változhatnak, bár ilyenkor már aligha szokott belenyúlni a kiadó, mégis kimondhatjuk, hogy Dzsudzsák Balázs után új játékos ült fel a trónra. Sőt, ilyen magas értéket még senki nem kapott a magyarok közül, legutóbb a ballábas fenegyerek is csak 81-ig jutott (FIFA13). Olyannyira remek Ratinget jelent ez Gulácsi számára, hogy a magyarok speciális lapjai közül is csak kettő kapott magasabb számot: FIFA19-ben Willi Orban (86) a TOTW39, valamint FIFA17-ben Nikolic (88) a TOTS-MLS alkalmával.

Ráadásul a Bundesligában is előkelő helyen végzett ezzel, a kapusok sorában ugyanis Manuel Neuer (88) mögött ő a második legjobb.

Emellett egy összesített lista is napvilágot látott az összes magyar játékos lapjáról:

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!