5 ezer dollárt gyűjtött 7 óra alatt a 100 Thieves új streamere, Yassuo

5 ezer dollárt gyűjtött 7 óra alatt a 100 Thieves új streamere, Yassuo

A toxikusságáról híres Moe, ezúttal gyönyörű dolgot tett.

Napjainkban a gamerek számára a legnagyobb szórakoztatóipari celebek egyértelműen a videósok és a streamerek. Vannak, akiktől tanulhatunk és pozitivitással töltenek el, míg másokat a szórakozásért, a dühöngésért és a toxikusságért nézünk. Az egyik, második csoportba tartozó streamer egyértelműen Moe, az az Yassuo. Temperamentumával és skilljével rengeteg embert sikerült rajongójává tennie, nemrég pedig a 100 Thieves is úgy döntött, hogy leigazolja őt. Sokszor viszont ezek a játékosok inkább egy szerepet játszanak a közvetítés során és a való életben sokkal kedvesebb vagy pozitívabb emberek lehetnek, mint a meccsek közepette. Ezt mutatta most meg Yassuo is, aki úgy döntött, hogy a tegnapi napon spontán jótékonykodási streamet tart, 6-7 óra közvetítés után pedig egy egészen elképesztő, 5000 dollárt (1,5 millió forintot) gyűjtött össze.

A Make-a-Wish America jótékonysági szervezet az egész USA-ban próbálja teljesíteni a halálos betegséggel küzdő gyerekek kívánságait. Moe-t egy tragikus esemény köti a szervezethez, ugyanis a tavalyi TwitchCon előtt megkereste őt az alapítvány, hogy egy kisgyerek mindenféleképpen találkozni szeretne vele. A találkozót természetesen elfogadta, de mielőtt elérkezett volna a TwitchCon ideje, a kis srác állapota rosszabbodott, az orvosai még 24 órát adtak neki, így csak Skype-on beszélhetett Moe-val. Ez a történet természetesen örökké vele marad, szeptember pedig a gyerekkori rák elleni küzdelem hónapja, így jótékonyságra kérte nézőit is.

A következő hetekben valószínűleg több streamertől is láthatunk hasonló kezdeményezést, így aki megteheti, támogassa őket, próbáljunk meg szeptember mi is mosolyt csalni egy gyermek arcára.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!