Így lehetünk Rank 1-ek szinte csak Master Yi-vel a dél-amerikai szerveren

Így lehetünk Rank 1-ek szinte csak Master Yi-vel a dél-amerikai szerveren

A srác úgy lett első a LAN szerveren pár tucat meccsből, hogy szinte csak Master Yivel játszott.

Sokan csak álmodnak róla, de ennek a srácnak sikerült elérni a rank 1-et. Igaz csak a LAN szerveren, de nem maga a tett volt a legérdekesebb, hanem az, hogy hogyan ért el odáig

Azoknak akik nem tudnák, a LAN, az az észak latin-amerikai LoL szerver. Ettől függetlenül már önmagában is igen szép teljesítmény elérni azt, hogy te legyél az első a szerveren. Erre még rápakolt egy lapáttal, hiszen többnyire egyetlen hőssel érte el ezt a teljesítményt. Az azért persze hozzá tartozik a sztorihoz, hogy a játékosunk nem nulláról kezdte.

Reddit bejegyzésében elárulta, hogy az utóbbi 47 napban főleg csak azért játszott, hogy a rendszer ne dobja le inaktivitás miatt és ez ugye mindennapos a Kihívók osztályában.

Körülbelül napi egy meccset játszott és azt is főleg Master Yivel, de ezt megelőzően jó pár hőst próbált elsajátítani mielőtt eljutott a Kihívók osztályának csúcsáig. 

Lássuk számokban mit is jelentett ez a rank 1. 47 nap alatt játszott 52 meccset, ebből 43 győzelem és 9 vereség volt. Ez egy 82,69% győzelmi arány. Mindössze 1 meccset vesztett el, amit nem Master Yivel játszott és az egy Vayne dzsungel volt. Az 53 lejátszott meccsből, 41-ben Master Yi-vel, 1-ben Vayne-nel, 6-ban Rek'Sai-jal, 2-ben Kindred-del, 1-ben Nocturne-nal és 1-ben Kayle-vel játszott.

Ti milyen hőssel voltatok OTP játékosok?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 
  

Kövess Minket!