Hét nagy név, akik a legtöbb Ratinget vesztették a FIFA20-ban!

Hét nagy név, akik a legtöbb Ratinget vesztették a FIFA20-ban!

A pályán igyekeznek a legjobb teljesítményt nyújtani, viszont az elmúlt esztendejük nem sikerült fényesre, és ennek köszönhetően az EA Sports is lecsippentetett jó pár Ratinget a lapjukon.

Ezek a játékosok mind rajta voltak a FIFA19 legjobb 100-as listáján, viszont az elmúlt egy évben nem tudták megcsillogtatni igazi tudásukat, ezért az a faramuci helyzet állt elő, hogy mindannyiuk kiszorult az idei top 100-ból. A felső lap a tavalyi, míg az alsó az idei kiadást tükrözi.

Gianluigi Buffon (OVR 88 – 83)

Poszt: GK
Életkor: 41
Klub: Piemonte Calcio (Juventus)
Nemzetiség: olasz

Az ő esetében azt hiszem nem csodálkozunk, hogy inkább lefelé megy már a lapján az érték. Ettől függetlenül még így is szép teljesítmény egy 41 éves hálóőrtől, hogy 80 felett jár. Nem kap annyi lehetőséget és nem is tud már azon a szinten védeni, mint korábban, és alighanem ennek köszönhető a minusz 5 pont a kártyáján. Miután visszatért a PSG-től a FIFA20-ban ki nem mondható - Juventus - nevű csapathoz, a helyét úgy tűnik a kezdőben átvette Wojciech Szczesny. Buffon azonban egy élő legenda és ezt senki nem veheti el tőle.

Gareth Bale (OVR 88 – 85)

Poszt: RW, LW, ST
Életkor: 30
Klub: Real Madrid
Nemzetiség: walesi

Sérülések és nézeteltérések a vezetőedzővel, így is lehetne jellemezni a walesi bárd idényét. Nem sok hiányzott, hogy távozzon Madridból, de végül maradt és, ha minden igaz elsimították a problémákat. Mindenesetre három pontot bukott, így marad a 19/20-as szezon, hogy bebizonyítsa sokkal több van benne. Tavaly a LaLiga-ban 29 mérkőzésen 8 gólt szerzett mindössze.

Alexis Sanchez (OVR 87 – 82)

Poszt: LW, LM
Életkor: 30
Klub: Inter Milan
Nemzetiség: chilei

Sokan már azon is meglepődtek, hogy tavaly 87-ig jutott a chilei játékos. Azonban az elmúlt évben nagyon nem találta a helyét, végül aztán sikerült az Interhez szegődnie, viszont kérdés fel tud-e javulni. Nem volt elnéző az EA Sports, és 5 pontot le is csippantott a lapjáról, szóval komoly teljesítmény kell, ha a 87 közelébe akar még egyszer jutni a 30 éves futballista.

Mesut Ozil (OVR 86 – 84)

Poszt: CAM, RW
Életkor: 30
Klub: Arsenal
Nemzetiség: német

Az Arsenal karmestere, legalábbis ezt várták tőle. Sok kritikát kapott az elmúlt idényben Mesut Ozil, mivel elég kiszámíthatatlan játékot mutatott a gyepen; egyik héten a meccs legjobbja címet kapta meg, aztán a következőn szinte észre sem lehetett venni a pályán. Ezen mindenképp dolgoznia kellene, javulás híján ugyanis Unai Emery aligha fog neki játéklehetőséget adni.

Douglas Costa (OVR 86 – 84)

Poszt: LM
Életkor: 28
Klub: Piemonte Calcio (Juventus)
Nemzetiség: Brazil

Sok minden hátráltatta az elmúlt szezonban. Volt közte sérülés, és és formahanyatlás is. Nehéz úgy jó játékot mutatni, ha nem töltesz időt a pályán. Az új edzőnél, Sarrinál tiszta lappal kezdhetett, csak éppen a kezdőbe kerülésért elég nagy nevekkel kellene megküzdenie. Most lefelé vitték a pontszámait, de adott a lehetőség számára, hogy újra növelni tudja, egy év múlva kiderül.

Nicolas Otamendi (OVR 86 – 83)

Poszt: CB
Életkor: 31
Klub: Manchester City
Nemzetiség: Argentina

Nicolas Otamendi egy remek védő, vagy legalábbis lehetne, de nem tud kiegyensúlyozott formát mutatni, így bár továbbra is számítanak rá a Manchester City kezdőjében, mégsem felfelé tűnik ki a mezőnyből az EA Sports szemében a játéka. Egy biztos, még az is előfordulhat, hogy meg kell küzdenie komolyabban a kezdőbe kerülésért idén.

Vincent Kompany (OVR 85 – 83)

Poszt: CB
Életkor: 33
Klub: Anderlecht
Nemzetiség: belga

11 évet húzott le a Manchester Citynél, majd mindezt hátrahagyva visszaigazolt a nevelőegyesületéhez. Már ez magában elég lehetett a kiadónak, hogy egy PL klubot elhagyott, ezért olyan jó védő nem lehet, azonban nem csak ez áll a háttérben. Valószínűleg a játéka és az életkora is belejátszik, hogy 83-ra esett vissza az OVR Ratinge.

Diego Costa (OVR 85 – 83)

Poszt: ST
Életkor: 30
Klub: Atletico Madrid
Nemzetiség: spanyol

Gyenge szezont tudott maga mögött, és bár az UEFA Szuper Kupában 2 gólt szerzett a Real Madrid ellen és többek között ezzel nyertek 4:2-re, mégis az egész szezont tekintve csak 21-szer lépett pályára az Atletico mezében. Akadt sérülés is, de amúgy sem akart menni neki a játék úgy, ahogyan szerette volna. A LaLiga-ban 16 meccsen 2 találatig jutott, a többi már magáért beszél.

Szerintetek megérdemelték?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!