Hirdetés

Íme a legrosszabb topos, akit szintén egyetlen frissítés végzett ki

A 9.18-as frissítés a felső ösvényre is lecsapott.

Hirdetés

Nemrég beszámoltunk arról, hogy Akaliból statisztikailag a legrosszabb mides lett a 9.18-as frissítésnek és az abban érkezett gyengítésnek köszönhetően. Ha erről a cikkünkről vagy a fejleményekről lemaradtál volna, az alábbi cikkben pótolhatod azt.

Ellenben nem ő az egyetlen, akit hazavágott eme csodás frissítés. Aatrox volt a másik nagy célpontja a módosításoknak, és hát mondhatni sikerült elintéznie a hőst egy az egyben. De mit is módosítottak rajta?

"A profi játékokban még mindig nagyon népszerű volt, ezért még egy picit formáltak rajta. Passzívja például immár a minionok ledöfésével okozott sebzés 25%-ával egyenlő gyógyításra képes csak (Az egyéb célpontok által okozott gyógyítás változatlan maradt). Míg Q képessége minionok elleni sebzése a korábbi 50-100%-ról fix 40%-ra csökkent minden szinten."

Korábbi 16,08%-os népszerűsége közel a felére zuhant, pontosan 8,77%-ra, míg győzelmi mutatója 51,15%-ról esett vissza 45,49%-ra. A picivel több, mint 5,5%-os visszaesés pedig pont elegendő volt ahhoz, hogy a 10-11. legjobb felső ösvényesből a legrosszabb legyen.

Szerintetek kellett Aatroxnak ekkora gyengítés? Kipróbáltátok már a gyengített verziót?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 
  

Hirdetés
6 db hozzászólás
 • Anonymous326 8 hónapja
  Nagyon szomorú hogy Akaliról és Aatroxról ennyire nem tudtak leszállni Aatrox így is egy rahedli nerfet kapott az ujjá éledést is elvették tőle meg stb és érdekes módon ezt a kettő champet nem tudják mái napig balanceba hozni ...
  0 0 Válasz
  • Huzsi 8 hónapja Anonymous326
   Sajnos igaz
   0 0 Válasz
 • Deathwing 8 hónapja
  Egyiket se sajnálom, mert hiába a legrosszabb , attól op .
  0 0 Válasz
 • Magor1110 8 hónapja
  Én hatos vagyok Aatrox al és egy jó ideje játszok vele és azóta nagyok kevés buff ot kapott
  0 0 Válasz
 • RaavenTheRed 8 hónapja
  A legviccesebb az egészben az hogy a Riot azt mondta hogy Aatroxot azért Reworkölik mert a régi Unhelthy volt a játék számára és hogy könyebb legyen Balanceolni is. Na most ez a két állítás olyan szinten bukott meg ahogy az csak illik. A régi Aatrox sosem volt rossz champ pusztán a játékosok nem voltak képesek megtanulni a játékstílusát, ráadásul a régi Aatrox közel sem kapott annyi nerfet és változtatást mint a mostani. Nem tudom hogy a Riot miért ilyen büszke a Reworkre de ez minden csak nem egy sikeres Rework mint ahogy azt a Riot állítja. Lassan másfél év telt el a Rework óta és Aatrox gyakorlatilag a legtöbb játékbeli elemét szép lassan el is veszítette. Nincs már double dash, nincs bónusz DMG a dash után, nincs tényleges lifesteal csakis Champből és ráadásul már a feltámadását is elvették tőle holott a feltámadás mindíg is Aatrox része volt. 1,620,727 mastery ponttal én vagyok az EUNE 6. One Trickje Aatroxal és noha nem vagyok egy Challenger játékos de van elég tapasztalatom a champel hogy kimondjam hogy ez a verzió még arra sem méltó hogy az árnyéka legyen a régi Aatroxnak. Ideje lenne végre felébrednie a Riotnak és be kéne látnia hogy az egyetlen igazi megoldás a híres "Pro" play problémára az lenne ha visszahoznák a régi Aatroxot mert a mostanit sehogy sem lehet Balanceolni mert hiába OP, akkor is RiotJag dizájnja egyszerűen nevetséges és átgondolatlan. Ha ez nem így lenne akkor Aatrox nem lenne folyamatosan Nerfelve és nemis veszített volna el ennyi elemet se majdnem másfél év alatt. Alapjáraton mindenki jobban szerette a régit és ráadásul ezerszer élvezetesebb is volt mint a mostani. Az a baj hogy oké hogy erős meg nerf meg nem akarják Pro playben látni, de a Riot elfelejti hogy ezekkel a nerfekkel főleg a Maineket és a One Trickeket büntetik csak mert a mostani patchben gyakorlatilag Aatrox játszhatatlan. Nem tudom mit terveznek neki a közeljövőben, de egyenlőre nem sok jót jósolok Aatroxnak.
  0 0 Válasz
  • Powerfruit293 8 hónapja RaavenTheRed
   Aatrox úgy fog járni, mint skarner tudunk a létezéséről és, ha látjuk és az illető "fed"(legalábbis kezeli a kardot, ha érted) akkor egy mítikus jelenségként tudjuk azt felfogni, mint pl a régi morde és quinn maineket. Azok mítikusak.
   0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?