Két játékos lett a FIFA20 leggyorsabbja, íme a top20!

Két játékos lett a FIFA20 leggyorsabbja, íme a top20!

Mbappé nevén nem lepődünk meg, viszont a Wolverhampton jobbszélsőjének 96-os Pace értéke talán néhány játékost megdöbbent majd.

Mindig is volt egy érték, ami sokszor többet jelentett, mint a kártyán látható fő Rating, ez pedig a Pace, vagyis a sebesség. Ez határozza meg milyen gyorsan tud robogni a pályán egy futballista, viszont az Ultimate Team kapcsán felmerült néhány kérdés, hogy valóban jól működik-e ez a rendszer. Sok esetben jóval gyorsabb vagy esetleg lassabb volt a mozgása, legalábbis érzésre egy-egy játékosunknak. Ez azért is lehet, mert az Acceleration (gyorsulás) és Sprint Speed (sprint max sebesség) is fontos szerepet játszik a futásban. Na meg persze maga a játék is, de ebbe most ne menjünk bele, mennyire hitelesen adja vissza a kártyákon látott értékeket a FIFA-sorozat. A 19 kapcsán az a hír járta, elég volt telepakolni a csapatot szélvész focistákkal és jó eséllyel győzelemmel hagytuk el a pályát a legtöbb esetben. Idén viszont odafigyelt erre jobban az EA Sports és úgy tűnik a Demo esetében, hogy sikerült mérsékelni ezt a problémát, viszont, ha egy játékos gyors, akkor most sem lesz egyszerű utolérni.

A kiadó most közzétette azt a top20-as listát, amelyen a FIFA20 leggyorsabb szélsői és csatárai szerepelnek. A Pace esetében 94-től egészen 96-ig láthatunk számokat. Mbappé első helye nem meglepő, tudjuk a franciáról, hogy félelmetes mozgáskultúrája van, de a 23 éves Adama Traoréról talán kevesen gondolták volna, azonban hasonló kvalitásokkal rendelkezik ezen a téren. A Wolverhampton támadójának sebességét tavaly lemérték, és akkor 37 km/órát állapítottak meg nála. Alig maradt el ez a mutató Usain Bolt 2009-es 100 méteres győzelmétől. A teljes galériát a képre kattintva éritek el:


Kattints a képre a legjobb 20 játékos lapjainak megtekintéséért

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!