Hirdetés

A Fnatic számára összejött, Csacsiéknak nem, irány a group stage!

A Fnatic mehet a group stagebe, a Spylce a play-ineken kell, hogy keresztül törje magát.

Hirdetés

Nemesis vasárnap esti teljesítményét és néhány jól kivitelezett csapatharcot követően a Fnatic helyet nyert a 2019-es Worlds group stage részébe, ahol a G2 is ott van többek között, a Spylce-ra pedig még további küzdelmek várnak a Worlds play-injében.
A Fnatic a LEC nyári döntőjéből került ide, ahol fájdalmas vereséget szenvedtek el a G2-val szemben, ahol 1-0, 1-1, 2-1, 2-2, majd 2-3-as állásokat követően a Fnatic maradt hoppon, és a G2 jutott tovább. Ezen természetesen a Fnatic felszívta magát és erőt merített a helyzetből, még pedig oly annyira, hogy azt most a Splyce-on bosszulta meg.

Az első meccs mondhatni elég szoros volt, csak jobban jött ki a lépés a Fnatic számára, a második, illetve harmadik mérkőzésen ez már közel sem volt elmondható, főleg amikor Nemesis körbetáncolta a Splyce két emberét is.

Sajnos a Fnatic mérföldekkel jobb teljesítményt mutatott ma este, és az első mérkőzést követően a másodikban érezhető is volt, hogy a kezdeti előny rányomta a bélyeget a Splyce játékára, oly annyira, hogy a harmadik mérkőzésnél hiába volt jobb csapat összeállításuk, mégis a Fnatic tudott azzal a félig komoly drafttal nyerni.

A Fnatic villámgyors játékával a Splyce egyébként lassabb játékstílust képviselő játékosai nem tudták felvenni, illetve tartani a lépést, és több ösvény is elég hamar hátrányba került, főképp az ismétlődő rajtaütések után, melyekről Nemesis és Broxah gondoskodtak.

Ezzel a győzelemmel a Fnaticnak garantált helye van a 2019-es Worlds group stage-e során a G2-val együtt. A Splyce-nak pedig még keresztül kell törniük magukat a Worlds play-injén, hogy szintén helyet szerezhessenek az előbb említett group stage-ben.

Mindenesetre mi innen is szurkolunk Csacsiéknak, hogy az útjuk soha ne érjen véget!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kép forrása: Dotesports

Hirdetés
2 db hozzászólás
  • Tundererdo 8 hónapja
    Sima 3-0 ellenére nem játszottak rosszul. Szerintem nem is baj. Jót fog tenni a csapatnak ha pár plusz mérkőzést tolhatnak. Abban bízom hogy kiemeltként azért nem fognak a playinben ragadni főleg hogy most Berlinben lesz az esemény és eu most elég erős régiónak számít. Iszonyat pechnek kell történnie hogy ne legyen meg. Gratula Nekik is és UOL-nak is akik második kiemeltként ott lesznek. Azért Nekik legalább egy erős csapatot le kéne verniük. Csoportban epic lenne egy találkozás. Ja és természetesen ha már ott vagy csacsi, mindenki örülne egy világbajnok splyce poppy skinnek. Számítunk Rád!
    0 0 Válasz
  • Deathwing 8 hónapja
    Első kör volt az egyetlen, ahol egyenlően kezdték, de onnantól fnactic alázta Csacsiékat. Talán jobb is,hogy stage mennek,mert lesz idejük fejlődni és javítani .Addigra talán elveri más g2 vagy fnc talán.. Már az is szép eredmény, hogy ott lesz Vb.
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?