A Fnatic számára összejött, Csacsiéknak nem, irány a group stage!

A Fnatic számára összejött, Csacsiéknak nem, irány a group stage!

A Fnatic mehet a group stagebe, a Spylce a play-ineken kell, hogy keresztül törje magát.

Nemesis vasárnap esti teljesítményét és néhány jól kivitelezett csapatharcot követően a Fnatic helyet nyert a 2019-es Worlds group stage részébe, ahol a G2 is ott van többek között, a Spylce-ra pedig még további küzdelmek várnak a Worlds play-injében.
A Fnatic a LEC nyári döntőjéből került ide, ahol fájdalmas vereséget szenvedtek el a G2-val szemben, ahol 1-0, 1-1, 2-1, 2-2, majd 2-3-as állásokat követően a Fnatic maradt hoppon, és a G2 jutott tovább. Ezen természetesen a Fnatic felszívta magát és erőt merített a helyzetből, még pedig oly annyira, hogy azt most a Splyce-on bosszulta meg.

Az első meccs mondhatni elég szoros volt, csak jobban jött ki a lépés a Fnatic számára, a második, illetve harmadik mérkőzésen ez már közel sem volt elmondható, főleg amikor Nemesis körbetáncolta a Splyce két emberét is.

Sajnos a Fnatic mérföldekkel jobb teljesítményt mutatott ma este, és az első mérkőzést követően a másodikban érezhető is volt, hogy a kezdeti előny rányomta a bélyeget a Splyce játékára, oly annyira, hogy a harmadik mérkőzésnél hiába volt jobb csapat összeállításuk, mégis a Fnatic tudott azzal a félig komoly drafttal nyerni.

A Fnatic villámgyors játékával a Splyce egyébként lassabb játékstílust képviselő játékosai nem tudták felvenni, illetve tartani a lépést, és több ösvény is elég hamar hátrányba került, főképp az ismétlődő rajtaütések után, melyekről Nemesis és Broxah gondoskodtak.

Ezzel a győzelemmel a Fnaticnak garantált helye van a 2019-es Worlds group stage-e során a G2-val együtt. A Splyce-nak pedig még keresztül kell törniük magukat a Worlds play-injén, hogy szintén helyet szerezhessenek az előbb említett group stage-ben.

Mindenesetre mi innen is szurkolunk Csacsiéknak, hogy az útjuk soha ne érjen véget!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kép forrása: Dotesports

Kövess Minket!