Hirdetés

Kényelmi funkció: pozíció megjegyzése

A másodpercek fontosak a fejlesztők számára, ezzel pedig lehetne spórolni.

Hirdetés

Bár csak szó szerint négy kattintásról beszélünk, a játék során minden másodperc számít.
A fejlesztők igyekeznek arra törekedni, hogy minél hamarabb játékban lehessünk és keveset kelljen várakoznunk akár a várólistán, akár a belépéstől a játékindításig mérve az időt.

Lenne azonban egy opció, amivel további másodperceket, egyetlen nap leforgása alatt pedig akár néhány percet is megspórolhatnának a játékosoknak. Ez pedig a pozíció megjegyzése funkció.

Akárcsak az idézői képességeket, itt is megjegyezhetné akár kilépés, vagy lobbyból való kilépést követően is a rendszer, hogy mi volt legutoljára beállítva, és ennek megfelelően spórolhatnának pár másodpercet azoknak, akik mondjuk valamilyen technikai hiba miatt kellett kilépjenek a csoportból, vagy akár újra indítaniuk a teljes klienst.

Persze mindez csak álom marad és szimpla felvetés, főképp míg a kliens önmagától sem működik úgy ahogy kellene néhány esetben, de azért a mai rohanó technológia és fejlődő, nyitott elmék előtt hátha megjelenik egyszer egy ilyen opció lehetősége.

Mondjuk én speciel már annak is örülök, hogy hamarosan ki lehet jelentkezni majd a fiókunkból és szimplán csak a felhasználónevet és jelszavunkat kell majd újra beírni, és nem kell hozzá az egész klienst újraindítani, pedig ez azért már közel 10 év alatt hamarabb is eljöhetett volna.

Mindenesetre sokan szeretnek mással is foglalkozni két mérkőzés között, akár felnézni a közösségi média platformjaira, akár a sorozatunkat tovább nézhetjük, értékes másodpercekről van szó, melyet szánhatnánk másra is.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?