Kényelmi funkció: pozíció megjegyzése

Kényelmi funkció: pozíció megjegyzése

A másodpercek fontosak a fejlesztők számára, ezzel pedig lehetne spórolni.

Bár csak szó szerint négy kattintásról beszélünk, a játék során minden másodperc számít.
A fejlesztők igyekeznek arra törekedni, hogy minél hamarabb játékban lehessünk és keveset kelljen várakoznunk akár a várólistán, akár a belépéstől a játékindításig mérve az időt.

Lenne azonban egy opció, amivel további másodperceket, egyetlen nap leforgása alatt pedig akár néhány percet is megspórolhatnának a játékosoknak. Ez pedig a pozíció megjegyzése funkció.

Akárcsak az idézői képességeket, itt is megjegyezhetné akár kilépés, vagy lobbyból való kilépést követően is a rendszer, hogy mi volt legutoljára beállítva, és ennek megfelelően spórolhatnának pár másodpercet azoknak, akik mondjuk valamilyen technikai hiba miatt kellett kilépjenek a csoportból, vagy akár újra indítaniuk a teljes klienst.

Persze mindez csak álom marad és szimpla felvetés, főképp míg a kliens önmagától sem működik úgy ahogy kellene néhány esetben, de azért a mai rohanó technológia és fejlődő, nyitott elmék előtt hátha megjelenik egyszer egy ilyen opció lehetősége.

Mondjuk én speciel már annak is örülök, hogy hamarosan ki lehet jelentkezni majd a fiókunkból és szimplán csak a felhasználónevet és jelszavunkat kell majd újra beírni, és nem kell hozzá az egész klienst újraindítani, pedig ez azért már közel 10 év alatt hamarabb is eljöhetett volna.

Mindenesetre sokan szeretnek mással is foglalkozni két mérkőzés között, akár felnézni a közösségi média platformjaira, akár a sorozatunkat tovább nézhetjük, értékes másodpercekről van szó, melyet szánhatnánk másra is.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!



League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.