A legnépszerűtlenebb támogatók közt ő a legsikeresebb

A legnépszerűtlenebb támogatók közt ő a legsikeresebb

Nem minden a meta, egy népszerűtlen hős is lehet ám sikeres.

Nem mindig jó csak a meta hősöket játszani, hisz olykor egy alig használt meglepetés választás akár jobb is lehet, mint egy csak a népszerűsége miatt választott hős.
Utánanéztünk, hogy melyik az a támogató, amelyik sikeres, ám bár mégis népszerűtlen, avagy kit látunk mostanában ritkán a támogatók közül. Rövid gondolkodást követően hamar rá lehet jönni, hogy Taric is ritkán látott hős, sőt, amikor valaki előhúzza, általában az jól is játszik vele. Így van, Taric a legsikeresebb, ám bár ritkán látott hős.

Taric népszerűsége 1,01%, ráadásul a fejlesztők is utoljára idén január 31-én nyúltak hozzá, de akkor is csak azért, hogy hotfixeljenek rajta egy hibát. Azt megelőzően egy pici módosítást kapott már több mint egy éve, a 8.17-es frissítés során, míg bármilyen, statisztikát is érintő változtatást még régen, a 8.13-ban adtak neki.

Tehát adott egy nem népszerű, alig használt hős, nézzük, hogyan is produkál. Az a minimális, épp hogy az 1%-ot meghaladó réteg 50,92%-os győzelmi arányt tud felmutatni hősünkkel, amivel a hetedik legjobb támogató a 37-ből. Az esetek 84,68%-ában pedig Flash + Ignite a választott Summoner Spell a karakterre.ewqA statisztikákat az op.gg oldaláról gyűjtöttük a 9.18-as frissítés során.

Ti milyen gyakran találkoztok vele? Szoktátok használni?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!