Hirdetés

A legnépszerűtlenebb támogatók közt ő a legsikeresebb

Nem minden a meta, egy népszerűtlen hős is lehet ám sikeres.

Hirdetés

Nem mindig jó csak a meta hősöket játszani, hisz olykor egy alig használt meglepetés választás akár jobb is lehet, mint egy csak a népszerűsége miatt választott hős.
Utánanéztünk, hogy melyik az a támogató, amelyik sikeres, ám bár mégis népszerűtlen, avagy kit látunk mostanában ritkán a támogatók közül. Rövid gondolkodást követően hamar rá lehet jönni, hogy Taric is ritkán látott hős, sőt, amikor valaki előhúzza, általában az jól is játszik vele. Így van, Taric a legsikeresebb, ám bár ritkán látott hős.

Taric népszerűsége 1,01%, ráadásul a fejlesztők is utoljára idén január 31-én nyúltak hozzá, de akkor is csak azért, hogy hotfixeljenek rajta egy hibát. Azt megelőzően egy pici módosítást kapott már több mint egy éve, a 8.17-es frissítés során, míg bármilyen, statisztikát is érintő változtatást még régen, a 8.13-ban adtak neki.

Tehát adott egy nem népszerű, alig használt hős, nézzük, hogyan is produkál. Az a minimális, épp hogy az 1%-ot meghaladó réteg 50,92%-os győzelmi arányt tud felmutatni hősünkkel, amivel a hetedik legjobb támogató a 37-ből. Az esetek 84,68%-ában pedig Flash + Ignite a választott Summoner Spell a karakterre.ewqA statisztikákat az op.gg oldaláról gyűjtöttük a 9.18-as frissítés során.

Ti milyen gyakran találkoztok vele? Szoktátok használni?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Hirdetés
3 db hozzászólás
 • Deathwing 8 hónapja
  Tény,hogy 5vs5 eltűnt ,de 3vs3 majdnem minden meccsnél találkozok vele .Broken,bárkit supportol,90% nyeri a meccset.
  0 0 Válasz
 • hi_im_lobotomy 8 hónapja
  Nekem 5v5ben 70% WR-em vele kb. 20 meccsen. Ha 1st pick vok, akk Morgana ban és Taric pick. Tökéletes hős a legtöbb szituációra: lane-en könnyen segítem a gank-et, hibátlanul lehet vele re-engage-elni és peel-elni, az ultija pedig felbecsülhetetlen a játék vége felé a csapatharcokban. Furcsa, h kevesen játsszák - nekem a 4-5. legtöbbet játszott hősöm.
  0 0 Válasz
 • SnarkyGoblin 8 hónapja
  Ezt gondoltam mert még életemben nem találkoztam enemyben Tariccal pedig nekem az egyik mainem lvl 6 nem túl sok de azt tény hogy elég jó champ mégis ilyen kevesen használjá
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?