Eszméletlen PROJEKT: Jax koncepcióval állt elő egy rajongó

Eszméletlen PROJEKT: Jax koncepcióval állt elő egy rajongó

Észbontó PROJECT: Jax kinézetet tervezett egy rajongó.

A PROJEKT hőskinézetek családja nemrég bővült 5 fővel. A családhoz csatlakozott Pyke, Jinx, Irelia, Akali és Warwick, ezek közül pedig Irelia volt az, aki még Tekintélyes kiadást is kapott az alap verzió mellé.

"Nagyon imádom a PROJEKT kinézetek tematikáját, így amikor elterveztem, hogy tervezek egy hőskinézetet, már rögtön tudtam, milyen témájút fogok készíteni." - nyilatkozta a hőskinézet alkotója, Adrien Gonzales, aki még ezután elárulta, hogy úgy véli, Jax az aki még illik a koncepcióba, ezért esett rá a választása.Értelemszerűen sötétebb színekkel ihlette hősünket, hisz ez illik hozzá, ráadásul maga a PROJEKT család is inkább a fehér és fekete, illetve még a narancssárga és piros színeket használja, szóval elég érdekes lenne egy rózsaszín vagy lila Jaxet látni rohangálni PROJEKT kinézetnek titulálva.

Az alkotó rendkívül részletes munkát végzett, minden képességhez elkészítette a vizuális hatások kinézetét, továbbá még néhány chroma kinézetet is alkotott hozzá. Az alkotásról készült összes képet az alábbi képre kattintva tekinthetitek meg.Ezt követően Jax mondata mondjuk értelmét vesztené, miszerint: Képzeld milyen lenne, ha valódi fegyverem lenne. Na itt kiélhetnék a fejlesztők a vágyaikat, és adhatnának neki buzogánytól megkezdve egy óriási baltán keresztül, mechanikus kardot, vagy szinte bármit! Egy biztos, ha Naminak lehet lába az új hőskinézetén, akkor Jax is lecserélheti végre villanyoszlopát!

Nektek hogy tetszene egy PROJEKT: Jax hőskinézet? Elfogadnátok, ha ez lenne?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Galéria

Kövess Minket!