20 perces gameplay videón a sokak által várt, mégis megosztó The Outer World!

20 perces gameplay videón a sokak által várt, mégis megosztó The Outer World!

A Fallout: New Vegast is elkészítő Obsidian új alkotása egyelőre nagyon megosztja a közösséget. Egyelőre úgy tűnik jó ötletek elavult köntösben.

A Tokyo Game Show-n bizony a szerencsésebbek kipróbálhatták az új, cseppet futurisztikus RPG-t, amely a The Outer World névre hallgat. A galaxis egy távoli pontján ébredünk karakterünkkel, és egy összeesküvés közepette találjuk magunkat, ahol is a Hacyon kolónia a kipusztulás szélére került. A mi kezünkben lesz a lehetőség, hogy meghatározzuk a jövőjüket és ezáltal alakíthatjuk a sztorit. Legalábbis ezt ígérik a fejlesztők. Az űrben tett sétáink során tehát szemünk elé tárul egy nem hétköznapi világ, és kalandjaink során még az ellenfeleink fejét is összezsugoríthatjuk egy különleges fegyverrel.

Az alábbi videóban kapunk egy szeletet a játék hangulatából, grafikájából, megismerhetünk jó pár szereplőt, egy várost, valamint összetűzésből sem lesz hiány. A bemutatóban angol szinkront kapunk, viszont a feliratozás csak keveseknek segíthet, a szöveget ugyanis japánul írták ki. Az alapötlet remek, de a kétszer annyi dislike jelzi, hogy valami mégis hibádzik az új játékkal:

Nektek mi a véleményetek?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!