Ez a 20 kártya fejlődött a legtöbbet a FIFA19-hez képest, az első plusz 13 Ratinget kapott!

Ez a 20 kártya fejlődött a legtöbbet a FIFA19-hez képest, az első plusz 13 Ratinget kapott!

Néhány lap kapcsán nem fukarkodott az EA Sports, Reguilón lett a legtöbbet erősödött lap, de ezen a listán mindenki legalább plusz 8 Ratinget kapott.

Szezonról szezonra látható, hogy vannak nagyon tehetséges labdarúgók, akik bizony elkápráztatják az edzőjüket és a szurkolókat is. Általában a FIFA-ban ezek a fiatal labdarúgók nem büszkélkedhetnek a karrierjük elején valami jó lappal, de a későbbiek során, ha bizonyítanak akkor ez megváltozhat.

A listán 20 olyan fiatal van, akikre bizony ráfért az erősítés a mutatott játékuk alapján, viszont közülük is kiemelkedik - legalábbis a számokat nézve - a 22 éves spanyol, Reguilón. Ő a FIFA19-ben még 64-es értéken mozgott, most viszont 13 extra pontot kapott összességében és ez bizony nem mindennapi. Mögötte a Dortmund angol szélsője, Jadon Sancho végzett, szégyenkeznie neki sem kell a plusz 12 miatt. Egy igazi csodagyerek és főleg karriermódban lehet majd nagyon hasznos a játéka. Tavaly az öt topligában rekordot ért el, senki annyi gólpasszt (17) nem adott, mint ő. A képzeletbeli dobogó legalsó fokán szintén a Bundesligából érkezett egy játékos, ő az Eintracht Frankfurt védője, Evan N'dicka.

A képre kattintva a 20 legtöbbet fejlődött lapokból álló galériát éritek el:

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!