Hirdetés

Pantheont gyengítik, Aatroxot erősítik, újabb tételek a 9.19-es frissítésben

A fejlesztők újabb tételeket adtak hozzá a 9.19-es tervezethez, köztük van egy gyengítés Pantheon számára és egy erősítés Aatroxnak.

Hirdetés

A 9.19-es frissítés a VB-frissítés lesz, avagy a fejlesztők nem igazán szeretnének óriási változtatásokat végbe vinni, inkább csak arra törekednek, hogy a játék minél nagyobb egyensúlyban legyen, és minden a lehető legstabilabban működjön. Még a kliens is.
Hétfő éjjel azonban módosítottak néhány tételen a 9.19-es frissítésre vonatkozóan, és a most porig gyengített Aatroxot kívánják újra erősíteni, illetve a péket, Pantheont kicsit gyengíteni. Azonban rajtuk kívül is vannak még változtatások, nézzük, hogy pontosan kinek milyen módosítást is szánnak.Az alap páncéljának az értéke 32-ről 25-re, míg a kapott páncél szintenként 3-ról 2,5-re csökkent.Az alap varázsellenállása 32,1-ről 28-ra csökkent, a W felerősített képessége pedig 150% helyett 135-165%-ban sebez, a hős szintjétől függően.A Q képességén a töltési idő 12-ről 13 másodpercre nőtt, míg az E képességén 14-10-ről 12-8-ra csökkent ez az érték.

Fiora Q képessége immár használható tornyokra és őrszemekre és az E második használata okozhat kritikus találatot a tornyoknak.A Q képességén az AP ráta 30%-ról 35%-ra, az R+Q kombináció ap rátája szintén 30%-ról 35%-ra, míg az E képességén a kábítás 1,25 másodpercről 1,5 másodpercre nőtt.Az E képességén a 25-50%-os mozgási sebesség 30-60% innentől a hős szintjétől függően, az E képességén a fix 15-ös töltési idő 14-10 másodpercre csökkent.Q képességének sebzése a minionokra fix 40% helyett 40-70% a továbbiakban, a hős szintjétől függően.

Szerintetek eleget segít ez majd Aatroxon?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Hirdetés
5 db hozzászólás
 • RaavenTheRed 8 hónapja
  És ennyi lenne a nagy Aatrox buff? Eléggé komikus hogy a Riot azt hiszi ennyi elég lesz ahhoz hogy Aatrox életben maradjon és ne végezze totális hulladékként.
  0 0 Válasz
 • HUNterSparrow211 8 hónapja
  Egy kis Akali Maines értetlenkedés. Hogy van az hogy Pantheom levédheti a torony lövést, de Akali nem lehet láthatatlan a torony alatt és nem lehet micro stunja? Hogy van ez?
  0 0 Válasz
  • Aizen 8 hónapja HUNterSparrow211
   Én már annak is örülnék ha 0,5 másodperces kábítását visszatennék az ultira, enélkül kb haszontalannak érzem a karaktert.
   0 0 Válasz
   • Deathwing 8 hónapja Aizen
    Minek a cc,ha több sebzés is tud okozni másodpercek alatt? + még ott van a thunder, amivel szépen megtudsz ölni kis hp adct,mage vagy heal supportot .
    0 0 Válasz
 • Anonymous326 8 hónapja
  Aatrox így is porig van nerfelve ez nem elég neki sajnos ...
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?