Laposok és Szardíniák csapnak össze a SZE E-sport Kupa döntőjében!

Laposok és Szardíniák csapnak össze a SZE E-sport Kupa döntőjében!

Két kiváló csapat jutott be az október 15-i döntőbe.

A második és egyben utolsó selejtezőjét rendezték a Széchenyi István Egyetemi E-Sport Kupának, ahol ezúttal sem kímélték egymást a csapatok. Végül csak egy gárda juthatott tovább az offline döntőbe, hogy megküzdjön a League of Lapos, az első selejtező győztesével. Ők nem mások, mint a Lőcsölt Szardíniák, akik egy nagyon szoros párharcban 2-1-es eredménnyel léptek át a SZEjuani ötösén!

Hét csapattal rajtolt el a múltheti kvalifikáció, de már az első körök után sejteni lehetett, hogy az első selejtezője döntőse, a SZEjuani csapat ismét ott lehet a legjobbak között, azonban a Full Retard Gaming megállította őket az elődöntőben. Az alsó ágon a Lőcsölt Szardíniák túl szálkás falatnak bizonyultak minden ellenfelüknek, így nem volt kérdés, hogy számolni kell velük a selejtező döntőjében. Végül kiélezett párharcban, három meccses szériában dőlt el az első hely sorsa, amit a Szardíniák kaparintottak meg, a fejenkénti 1600 RP-s nyeremény mellett.

Nézd meg playeventz Playeventz - SZE E-Sport Kupa Szeptemberi selejtező 2. nap az Esport1 Kommentátoraival. című tartalmát a twitch.tv weboldalon

Az offline döntőt október 15-én a Széchenyi István Egyetem Aulájában rendezik, ahol a League of Lapos és a Lőcsölt Szardíniák játékosai küzdhetnek meg az értékes nyereményekért. Az első helyezett csapat minden tagja egy Logitech G430-as fejhallgatóval távozhat, emellett egy playeventz ajándékcsomag is üti a markukat. Az ezüstérmes gárda tagjai sem távoznak üres kézzel, ugyanis egy playeventz ajándékcsomag boldog tulajdonosai lesznek.

A döntőt a helyszínen és élő streamen is követhetitek majd. Ezúttal is a playeventz Twitch csatornáját kell felkeresni, hogy ne maradjatok le a várva várt döntőről!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!