Új roadmap szerint jönnek az Ikonok és bemutatkozik a Swap promó is a FIFA20-ban!

Új roadmap szerint jönnek az Ikonok és bemutatkozik a Swap promó is a FIFA20-ban!

Az Ikon lapok a legnépszerűbbek közé tartoznak a játékban, idén viszont roadmap alapján osztják ki őket és négy féle verzióval találkozhatunk.

A FIFA20 megjelenése már nincs messze, viszont az EA Sports mindig újabb és újabb információmorzsával lát el bennünket, így még csak véletlenül sem lankad az érdeklődésünk. Most az Ikonokkal foglalkoztak egy bejegyzésben, melyből megtudhatjuk, hogy időszakosan adják majd a különböző verziókat, és egy Ikonból 4 féle variáció lesz elérhető a játékban. Először lássuk a roadmapet, hogy mire is gondoltak:

Aztán a legfontosabb tudnivaló a megjelenésük időpontja.

Base: EA és Origin Access Trial-től kezdve egészen december közepéig elérhető.

Mid: EA és Origin Access Trial-től kezdve egészen február közepéig elérhető.

Prime: December közepétől a FUT20 végéig elérhetőek.

Moment: 2020 Februárjában mutatják be őket és a játék végéig megtalálhatóak lesznek. Ezek az Ikon lapok közül a legnagyobb Ratingűek. Minden FUT20-as Ikon kap Moments verziót. 

Az EA Sports emellett szeretné, ha a közösség nagyobb részének lenne lehetősége ilyen kártyákhoz jutnia, ezért megváltozott a hozzájuk tartozó SBC-k rendszere.

Az SBC-kben nem lesz requirement (követelmény) egy Ikon lap sem, valamint az Ikonok minimum quick sell árát 102 ezerről 63.750-re csökkentették. Specifikus garantált Ikont tartalmazó csomagokat továbbra is kiadnak majd a FUT20 során. Ezekből specifikus verziójú Ikonokat szerezhetünk. Nem lesz Individual vagy Player Pick ICON SBC a FUT20-ban. Az Individual ICON SBC-ket egy teljesen új Ikon Swap programmal helyettesítik.

Ikon Swap

Az alábbiakat kell követnünk, ha ilyen lapot szeretnénk beszerezni:

  • Player Token Objective teljesítése
  • Megkapod a Player Tokent
  • Beválthatod Ikonokra

Ebben az évben 3 Ikon Swap-ot adnak ki, és mindegyik Ikon Swapban legalább 20 - untradeable - lap lesz. Az első ilyen promót október 11-én adják ki és egészen decemberig pörögni fog. Az alábbi kártyák lelhetők fel benne:

A Swap 2 és 3-ról egyelőre nincs további információ, ezeket később osztják meg. A FIFA20 szeptember 27-én jelenik meg PC-re, Xbox One és PS4-re, valamint Nintendo Switchre.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!