Mané és Neuer egy híján 90-et kaptt a FIFA20 első TOTW csapatában!

Mané és Neuer egy híján 90-et kaptt a FIFA20 első TOTW csapatában!

Itt van az ősz, helyett a FIFA20, itt van újra. Ez pedig azt is jelenti, hogy a Team of the Week számlálója újra indul, és most az első hét legjobb csapatával ismerkedhetünk meg.

Nicolas Tagliafico -LB: A holland élvonalból bizony többen is kiemelkedtek, mintha csak az első TOTW-ra készültek volna. Balhátvédként kettőt is vágott a hazai Heerenveen ellen 4:1-re megnyert találkozón.

Laurent Koscielny - CB: Kicsit sajnálatos, hogy a korábbiakban sok sérüléssel küzdött. Most viszont makk egészséges, és ezt meg is mutatta, remek teljesítményéért hetes osztályzatot kapott.

Frenkie De Jong - CM: Sokan nagy tehetségnek tartják, és egyelőre bizonyítja, hogy jól gondolják. A holland középpályás gólt és gólpasszt ért el a Camp Nouban, és többek között ennek köszönhetően nyert a Barcelona 5:2-re.

Thomas Delaney - CDM: A Dortmund hatalmas diadalt aratott otthon a Leverkusen felett, 4:0-ára legyalulta őket. Ugyan gólt és gólpasszt sem jegyzett, de abszolút csapatának legjobbja volt, kulcsszerepe volt a nagyarányú győzelemnek. Őt választották a lefújás után a mérkőzés legjobbjának.

Lorenzo Pellegrini - CM: Végre győzni tudott a Roma, méghozzá 4:2-re, áldozatuk a Sassuolo volt. Négyből három asszisztot maga Pellegrini hozott össze.

Gerard Moreno - RM: Érdekes poszton kapott szerepet, hiszen ő inkább ST, mintsem RM. Annak ellenére, hogy mélyebben játszott, kétszer mégis bevette ellenfele kapuját, a Villareal pedig örülhetett a 3:0-s idegenbeli győzelmének a Leganes vendégeként.

Dries Mertens - ST: Nem sűrűn fordul elő, hogy már az első héten a legnagyobb neveket dobja be az EA. Mertenst viszont nem igazán ignorálhatják, mivel a Napoli kétgólos győzelmét az ő duplája jelentette.

Zlatan Ibrahimovic - ST: Nem is kezdődhetne jobban a FIFA20, mint egy Ibra speciális kártyával. Egy mesterhármassal vetette most észre magát, ennyit vállalt az LA Galaxy 7:2-es sikeréből. Egy büntetőt azért még kihagyott, csak, hogy tényleg legyen miről beszélni vele kapcsolatban ezen a héten. 

Kép

Ne feledjétek holnaptól már tölthető a FIFA20 az EA Access jóvoltából.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!