Megkezdődtek a SEC Season X selejtezői: két csapat jutott tovább az első körből!

Megkezdődtek a SEC Season X selejtezői: két csapat jutott tovább az első körből!

Kiélezett küzdelmeket hozott a SEC 10. szezonjának első magyar selejtezője.

Vasárnap elrajtolt a SEC Season X! A jubileumi versenysorozat első magyar selejtezőjéről rögtön két csapat jutott tovább a régiós döntőbe. Röviden összefoglaltuk a történteket!

16 csapat nevezett az első magyar SEC kvalifikációra, hogy eldöntsék Bo1, majd az elődöntőben Bo3-as formátumban, hogy melyik lesz az a két gárda, aki bejut a Regional Finalsbe. A felső ágon a One Piece eSports rögtön összekerült az első körben a Grim Ravens csapatával és nagyon hosszú csatában, de sikerült legyőzniük a Hollókat. A másik nyolcaddöntőből a Team Plague simán továbbjutott az OSS ellen, majd a Hello csapatát is térdre kényszerítették. A One Piece a negyeddöntőben találkozott a Dani füle gaminggel, akik korábban már megmutatták, hogy a vicces név ellenére nagyon is komolyan kell venni őket. Megnyerték a MondoCon 2018-as őszi szezonját és itt is nagyszerűen játszottak. Zotyi vezetésével nem sok esélyt adtak a One Piece-nek, ezután jöhetett a Team Plague vs Dani füle gaming elődöntő. A Bo3-as küzdelem végül a vártnál simábban dőlt el a Plague javára, így elsőként ők jutottak tovább a selejtezőről.

Nézd meg esporthuLOL [HU] ESL SEC S10 - Első magyar kvalifikáció - !nyereményjáték című tartalmát a twitch.tv weboldalon

A másik ágon a WiLD Academy és a JG blindbickXD emelkedett ki a mezőnyből, ők is jutottak el az elődöntőig. Az első meccsen a WiLD csapata nem találta a fogást ellenfelén, de a második meccsre összeszedték magukat és nem kegyelmeztek. A mindent eldöntő harmadik mérkőzésre elfáradtak az Academy fiataljai és a rutinos játékosokból álló JG blindpickXD 24 perc alatt behúzta a párharcot.

Továbbjutott tehát a Team Plague (Coatpustmain, Frost, Sk1nzor, mihaibaros, Geller) és a JG blindpickXD (wAZIER, Maetseb666, Daeb, Dommancs, gold player) ötöse, akikhez még egy magyar csapat csatlakozik majd a szeptember 22-i kvalifikációról. Ne felejtsetek el nevezni az ESL oldalán, ha szeretnétek ott lenni a 4000 € összdíjazású versenyen!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!