Új logóval és ikonnal rukkolt elő a Riot Games!

Új logóval és ikonnal rukkolt elő a Riot Games!

A tizedik születésnapra már megkezdte a készülődést a Riot Games.

A tizedik, egyben jubileumi születésnap október közepén érkezik el a Riot Games számára, és ezt velünk együtt szeretnék megünnepelni.

Kezdetnek új ikont hoztak, melyet mint majd indítóikont láthatunk majd. Láthatjuk, hogy a mostanihoz képest részletesebb, élénkebb színeket használtak annak elkészítése során, sőt, helyenként még a fény villanását is láthatjuk megtörni rajta.Mindezek mellett elkészült az új League of Legends logó is, melyet már a bemutatás mellett kedd este le is cseréltek a Twitch oldalán. Szintén képviseli az ikon stílusát és tematikáját.Az új ikon és logó nem mindenkinek nyerte el a tetszését, van akinek egyáltalán nem jön be, van, akinek tetszik, de szerinte nem a játékhoz illik ez a stílus és vannak azok, akiknek tetszik úgy, ahogy van és semmit nem változtatnának az új dolgokon.

Saját véleményem szerint az új kliens kinézetéhez és stílusához tökéletesen fog illeni, és hát a tizedik születésnapra illik egy kicsit megújulni minden téren. A játék október 16-án fogja magyar idő szerint ünnepelni a születésnapját, ennek részleteiről egy későbbi cikkben beszélünk majd. Egy biztos! Izgalmakban nem lesz hiány, ahogy ismerjük a fejlesztőket!

Nektek hogy tetszik az új ikon és logó?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!



League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.